Kayseri zabıtalarından yol işgali denetimi

Kayseri zabıtalarından yol işgali denetimi

Kayseri zabıtalarından yol işgali denetimi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, Melikgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile koordineli bir şekilde Cumhuriyet Meydanı, Millet Caddesi, Kapalı Çarşı, Yeraltı Çarşısı, İnönü Bulvarı ve Cami Kebir bölgesinde esnaf dükkânları önünde kaldırım ve yol işgaliyesine yönelik denetim yaptı.

KAYSERİ (İGFA) - Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Zabıta Daire Başkanlığı, Kayserililerin esenlik, huzuru ve güveni için sorumluluk alanındaki pek çok konuda 7/24 esasına göre titiz çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, Melikgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile koordineli bir şekilde Cumhuriyet Meydanı, Millet Caddesi, Kapalı Çarşı, Yeraltı Çarşısı, İnönü Bulvarı ve Cami Kebir bölgesinde kaldırım ve yol işgallerine yönelik denetim yaptı. Esnafa, zabıta ihbarnameleri dağıtan Büyükşehir ve Melikgazi Zabıta ekipleri, dükkân ve işyerleri önlerinde yaya geçişlerini zorlaştıran işgalleri kaldırdı.

Büyükşehir ve Melikgazi Zabıta ekipleri şehrin daha düzenli bir görünümüne sahip olması, vatandaşların daha hijyenik ve konforlu ortamlarda alışveriş yapmaları ve yaya geçitlerini güvenli bir şekilde kullanmalarına engel olan işgallerin kaldırılmasını sağlayan denetimlerini, yeniden benzer şekilde kaldırım, yol ve yaya geçidi işgali yaşanmasına fırsat tanımamak adına titizlikle sürdürecek.

Şehrin çarşı, pazar, cadde ve sokaklarının daha düzenli bir yapıda olması, halkın güvenli ve konforlu bir şekilde alışveriş ve gündelik işlerini yapmalarına imkân sağlayan ekipler, konforlu bir düzenin tesis edilmesi ve kalıcı hale getirilmesi amacıyla çalışmalarını yürütecek.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Bursa Zafer Halkoyunları Derneği KKTC'yi fethetti

Kayseri Hacılar'dan 'Ortaseki'ye açık davet

Keşanlı atlet Ahmet Tek'ten yeni şampiyonluk

Bursa'da denetimli serbestlikten okullara renk katacak proje

CHP’li Yazgan’dan iktidara Edirne tepkisi

İncesu Deresi temizleniyor

Kayseri Büyükşehir'den bisikletle 'Zafer' turu

Düzce'de zincirleme kaza: 2 yaralı

Sibel Can'dan yavru vatanda müzik şöleni

Sebze Hali’nin altyapısı yenileniyor

Nevşehirli annelerden ihtiyaç sahipleri için seferberlik

Kayseri zabıtalarından yol işgali denetimi

İstanbullulara meteorolojik yeni uyarı!

Bursa Yıldırım sahadan yönetiliyor

Ormandaki Kulübe’de ‘Ben Türkan Saylan’ izleyicilerle buluştu

Denizde palamut bolluğu esnafın yüzünü güldürdü

Ormanın askerleri muhtarlar

445 bin sürücüye işlem

İki bakanlıktan eğitimde iş birliği protokolü

Kayseri dinamikleri Kapuzbaşı'nda vatandaşla buluştu

Nevşehir Belediyesi'nden birimler arası futbol turnuvası