YAŞAM

YAŞAM Haberleri

Kayseri'de gastronomi heyecanı

Kayseri

Kayseri'de gastronomi heyecanı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde 4-10 Ekim tarihleri arasında ikincisi gerçekleşecek olan Kayseri Gastronomi Günleri’nde dolu dolu program vatandaşları bekliyor.

KAYSERİ (İGFA) - Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, gastronomi şehri Kayseri'de kadim kentin lezzet dolu mutfağını layıkıyla tanıtmayı sürdürüyor.

Kayseri mutfak kültürünü çeşitli yönleriyle tüm dünyaya tanıtabilmek amacıyla Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde 4-10 Ekim tarihleri arasında, Kayseri Gastronomi Günleri’nin ikincisi gerçekleşecek.

Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Erciyes Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, Türkiye Aşçılar Federasyonu, Kayseri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği, Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası iş birliği ile yapılacak olan Kayseri Gastronomi Günleri’nde Rabia Özaslan, Murat Bozok, Yunus Emre Akkor, Sahrap Soysal, Hazer Amani, Eyüp Kemal Sevinç, Harun Reşit Dönmez, Cüneyt Asan, Rafet İnce, Doğa Çitçi, Elif Korkmazel’in moderatörlüğünde vatandaşlarla bir araya gelecek.

Programda, ünlü şefler, paneller, yarışmalar, çocuk etkinlikleri, gastroşovlar ve konserler, daha nice çeşitli etkinlikler vatandaşları bekliyor.

Etkinlik kapsamında Ev Hanımları Yöresel Yemek Yarışması 3 kategoride yapılacak. Öte yandan, misafirler, etkinlik haftası boyunca şehir turu ile kadim kenti tanıma fırsatı yakalayacak.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: kayseri'de gastronomi heyecanı

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Artuklu’da geniş katılımla temizlik seferberliği

Bursa Şehir Tiyatrosu, sezona ‘merhaba’ diyor

Düzce'de Fiskobirlik Kavşağı yeniden açıldı

Filistinli yönetmen Sakarya’ya geliyor

Bartın'daki çöp yola 6,4 milyon TL ceza!

Dış ticaret açığı yüzde 31,5 azaldı

Çorlu Ticaret  Borsası Başkanı Özer Cin'den Keşan Ticaret Borsası’na ziyaret

Eskihisar feribot yolu genişletiliyor

Ticaret Bakanlığı'na uluslararası ödül

Diyabet tedavisinde sensör teknolojisi

Bursa'da trafiği felç eden kaza

Ezber Bozan Tasarımcılar ödüllerine kavuştu

Zincir markette tarihi geçmiş pirinç ele geçirildi

Büyükakın: Gençlerimizin umudu olmaya devam edeceğiz

Bir birey eğitimde 18 yıl geçiriyor

Çılgın Sayısal ekstra 120 milyon TL kazandıracak

MASKİ, Karabük Belediyesini ağırladı

Sağlıklı beslenme çantası için altın kurallar

Başkan Uysal, ‘Türkiye AB içinde olmalıdır’

Genişletilmiş gerçeklik laboratuvarları ülke genelinde yaygınlaşacak

Kaldırımlar tahrip oldu, kablolar yok oldu