KEÇİÖREN’DE COŞKULU 30 AĞUSTOS KUTLAMA

KEÇİÖREN’DE COŞKULU 30 AĞUSTOS KUTLAMA

KEÇİÖREN’DE COŞKULU 30 AĞUSTOS KUTLAMA

KEÇİÖREN’DE COŞKULU 30 AĞUSTOS KUTLAMASI

Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında sahne alan pop müziğin usta ismi Derya Uluğ, başkentlilere ve Keçiörenlilere zafer coşkusunu doyasıya yaşattı. Ankara’nın birçok noktasından Keçiören’e akın eden vatandaşlar Kalaba Kent Meydanı’nı tıklım tıklım doldururken 30 Ağustos Zaferi’nin heyecanını şarkılar, marşlar ve dakikalarca devam eden havai fişek gösterileriyle doyasıya yaşadı. Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan da vatandaşların şarkılar eşliğindeki kutlamalarına ortak oldu.

Başkan Özarslan’ın ev sahipliğinde düzenlenen konsere, Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Semra Dinçer, Cumhuriyet Halk Partisi Keçiören İlçe Başkanı Berk Kılıç, Cumhuriyet Halk Partisi Altındağ İlçe Başkanı Gökhan Urun, muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Sarı saçlı mavi gözlü Atatürk’ümüz ve silah arkadaşlarına borçluyuz

Konser öncesi Keçiörenlilere seslenen Özarslan, bağımsızlık meşalesini yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle andığını belirterek, “Burası Yüce Türk milletinin vatan coğrafyasının her bir bireyini her bir ferdini gönlüyle, yüreğiyle bir araya getirmiş bir ilçedir. Allah’ımıza şükürler olsun Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüz ve silah arkadaşları bir meşale yaktı. Bu meşalenin adı ölümsüz Türk milletinin ebediyetidir. Bu vatanı kimse bölemeyecek. Biz nasıl o birlik ve beraberlik ruhu içerisinde vatan asla bölünmez dediysek, şu günde aynı duygu ve düşünceler içerisinde bir ve beraberiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu toprakları bize, gelecek nesillerimize emanet etti. Yüce Mevla’m bizi nice zaferlere erdirsin. Uzay bilimleri çağında, ilimde bilimde nice başarılara erdirsin. Ne mutlu Türk’üm diyene!” dedi.

Mesele, bayrak ve toprak meselesiydi

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Semra Dinçer, “30 Ağustos Zafer Bayramımızın 102. yılı kutlu olsun Keçiören. Yokluklara, imkânsızlıklara rağmen kahraman askerlerimiz, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Büyük Taarruzu başlatarak bu ülkeden düşmanları kovdu. Mesele bayrak meselesiydi, mesele toprak meselesiydi, mesele vatan meselesiydi. Ben biliyorum ki buradaki kalabalık da aynı duyguları içinde barındırıyor. Keçiören bugüne kadar böyle sosyalleşmemişti. Teşekkürler Sayın Başkanım. Keçiören’de hep birlikte daha nice güzel güzel günler geçirmek üzere” diye konuştu.

Şarkılara eşlik ederek zafer coşkusunu yaşadılar

Keçiören’deki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları bando gösterisi ve Türk Tarih Kurumu tarafından hazırlanan “Milletin Azmi” isimli belgeselin gösterimiyle başladı. Ünlü sanatçı Derya Uluğ’un sahneye çıkmasıyla doruğa çıkan zafer coşkusu, birbirinden güzel şarkı ve marşlarla unutulmaz anlara sahne oldu. Ellerindeki Türk Bayraklarıyla sanatçıya eşlik ederek eğlenen binler, dakikalarca süren havai fişek gösterisini de coşkuyla izledi. Muhteşem bir performans sergileyen Derya Uluğ’a Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Semra Dinçer çiçek takdim ederken, Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özaslan da teşekkürlerini iletti. 

UBA/ KEÇİÖREN



ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Bursa Güzelyalı'da altyapı için kazılan yollar kapanmak bilmiyor

Tokat, Zafer Bayramını coşkuyla kutladı

Nilüfer halkı kötü kokulardan şikayetçi!

BURBAK vatandaşlara kolaylık sağlıyor

Borsa’dan “Analiz” için laboratuvara davet

Başkan Alkan Yurtta sulh, cihanda sulh’u şiar edindik

CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır’dan ‘Büyük Çiftçi Yürüyüşü’ne davet

500 dron Körfez’de görsel şölen yaşattı

Yöreler Renkler Festivali Akdeniz gecesiyle başlıyor

İzmir Fuar’ında Çiğli Standına yoğun ilgi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kara Harp Okulu mezuniyet törenine katıldı

Gölcük'te 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

Erdoğan Demir’den 1 Eylül açıklaması

Düzce'de zincirleme kaza 2 kişi yaralandı

KEÇİÖREN’DE COŞKULU 30 AĞUSTOS KUTLAMA

Özgür Özel: "İzmir teknolojide dünyanın çekim merkezi olabilir"

Kayseri Talas'ın 'maharetli eller'i görücüye çıkıyor

Hakan Taşıyan'dan Başkan Rasim Arı'ya sürpriz ziyaret

Erikli’de 30 Ağustos teknelerin geçişi ile kutlandı

Düzce'de Adem Amca'nın bayrak sevgisi

ÇİFTÇİYE DESTEK TOPRAĞA BEREKET