Tarih: 31.07.2024 22:12

Kent Konseyinden ERMED’e ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Haber: Mahir İNAÇ
Erzurum Kent Konseyi üyeleri Erzurum’da bulunan gazeteci cemiyetleri, haber ajanslar ı ve bazı gazetelere ziyarette bulundular. 
Ziyaretler kapsamında Erzurum Yeni Medya Derneğinide ziyaret eden Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer ve yönetim kurulu üyeleri, kentin öncekil konularını ele aldılar.

Uzun süren Erzurum’un sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu sohbette Kent Konseyi Başkanı Tanfer, medyanın önemine değindi. Şehirlerin kalkınmasında medya temsilcilerinin büyük rolü olduğunu söyleyen Başkan Tanfer, dijitalleşen dünyada medyanın da bu alanda kendini yenilemesinin önemine değindi.
Özellikle Erzurum’un basın yapılanmasında doğunun Babıali’si olduğunu hatırlatan Başkan Tanfer, medyanın toplumun sesi olduğunu ifade  ederek,  sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yapmaya devam edeceklerini ifade etti. 
Erzurum Yeni Medya Derneği Başkanı Gamze İspirli ise Kent Konseyi yönetim kurulunun ziyaretinden dolayı mutluluğunu ifade etti. 2021 yılında kurulan ERMED’in 3 yılda önemli çalışmalar yaptığını ifade etti.

İspirli, “Daha güzel projelere imza atmak için şehrimizin kalkınmasına ve mesleki sorunların çözüm bulmasına yönelik çalışmalarımız sürecek. Kent konseyi başkanımız Hüseyin Tanfer’in siyasi tecrübeleri, iş insanı olması ve Erzurum’un sorunlarına vakıf olması şehir için bir kazanımdır. Ortak projeler yapma konusunda da çalışmalarımız devam edecektir”dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Tanfer, günün anısına ERMED Başkanı İspirli’ye tablo  hediye etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —