Konya Selçuklu'nın yollarına konfor

Konya Selçuklu

Konya Selçuklu'nın yollarına konfor

Konya'da Selçuklu Belediyesi sürdürdüğü yol genişletme ve sıcak asfalt çalışmaları ile dış mahallelerin yol kalitesini ve ulaşım konforunu arttırıyor.

KONYA (İGFA) -  Selçuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe merkezinin yanı sıra dış mahallelerde de vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşımı için çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor.

Ekipler bu kapsamda Tepekent ve Söğütözü Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Toplam uzunluğu 12 bin 500 metre olan yolun 2 bin 200 metrelik kısmının geçtiğimiz yıl sıcak asfaltını tamamlayan ekipler bu yıl da 2 bin 300 metre alanda sıcak asfalt serimi yaptı. Çalışmalarla mülkiyet ve orman sınırları haricinde alanda yol genişliği 8 metreye çıkarıldı. Tepekent-Söğütözü bağlantı yolundaki çalışmalar tamamlandığında toplam 24 bin ton imalat gerçekleştirilmiş olacak.   

Selçuklu’da merkez ve dış mahalle ayrımı yapmaksızın fiziki belediyecilik çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “2024 yılı hizmet planlaması kapsamında dış mahallerimizde yol ve ulaşım standardını yükseltmek için ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede sorumluluk alanımız içerisinde yer alan mahallelerimizde hem ana yoldan dış mahalleye giden yolların, hem de dış mahallelerimizin kendi aralarındaki bağlantı yollarının standardını genişletiyor ve sıcak asfalt çalışması yapıyoruz. Geçen yıl asfaltlamaya başladığımız Tepekent ile Söğütözü Mahalleleri arasındaki bağlantı yolunda planlamalarımız dahilinde çalışmalarımız devam ediyor. Selçuklu’da dış mahallelerimizin altyapısını güçlendirmek ve hemşehrilerimizin yaşam konforuna da katkı sağlamak için ortak akıl ve işbirliği çerçevesinde en iyiyi hedefleyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: konya selçuklu'nın yollarına konfor

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Gagavuzya Devlet Başkanı Evghenia Gutul Küresel Medya Buluşması'na katılacak

Hudut Kartalları 9'u terörist 12 kişiye geçit vermedi!

Bursa Nilüfer'den dört dörtlük galibiyet serisi

GETOB'da yeniden Aygün dönemi

Ünlü yazarlar Manisa'da okurlarıyla buluştu

Mudanya'da spor ve sağlık bir arada

Sakarya'da üniversitelilere sıcak karşılama

Kocaeli İzmit'ten büyük gösteriye açık davet

Halkalı-İstanbul hattında hedef 2025 sonu

Malatya'da Oyuncak Müzesi'ne ziyaretçi akını

Okullarda ayrımcılık iddialarına İletişim'den yanıt

Adıyaman'da tartıştığı eşini öldürüp, intihar etti

Bursa Nilüfer'de sokak hayvanlarını toplamayacağız!

Yabancı öğretmen ve öğrenciler SASKİ'nin modern tesislerinde ağırlandı

Bursa Büyükşehir'den Mudanya'da bilim dolu gece

Konya potada dolu dizgin

Sen mi, ben mi?.. 'Sen' dili eleştiri, 'ben' dili ise duyguları ifade eder

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: Mobil evler normal yaşamda da kullanılmalı

Kızılay Genel Başkanı 'en etkili' listede

Bursa Yıldırım'da ilaçlama çalışmalarına devam

Ünlü oyunculardan Kızılay'a destek tam