Kütahya'dan afet bölgesine yeni ekip

Kütahya

Kütahya'dan afet bölgesine yeni ekip

Deprem felaketin yaşandığı ilk günden bu yana yaraları sarmak için afet bölgesine desteğini sürdüren Kütahya Belediyemiz, Hatay’da görev yapmak üzere yeni bir ekip daha gönderdi.

KÜTAHYA (İGFA)  -Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve bölgedeki birçok ilde yıkıma neden olan depremler sonrasında Kütahya Belediyesi, afet bölgesine olan desteğini ilk günden bu yana sürdürüyor.

Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için yardım malzemeleri, iş makineleri, personel, makine ve teçhizat desteği sağlayan Belediyemiz, bugün de 3 operatör, 6 şoför ve 5 temizlik görevlisinden oluşan 13 kişilik ekibi Hatay’da görev yapmak üzere yolcu etti.

Kütahya Belediyesi olarak deprem bölgesine desteklerini sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ilimiz merkez olmak üzere ülkemizi yasa boğan deprem felaketi nedeniyle afet bölgesine olan yardımlarımız devam ediyor. İlk etapta vatandaşlarımızın Belediyemize teslim ettiği yardım malzemelerinden oluşan toplam 33 tırlık yardımdan sonra bölgede arama kurtarma, enkaz kaldırma, hasar tespit ve temizlik işleri amacıyla Belediyemizden nitelikli personel ve araç gereç göndermeye devam ediyoruz. Toplamda bugün göndereceğimiz hizmet aracıyla beraber 50 araca ek olarak 245’inci personelimizi bölgeye göndermiş bulunuyoruz. Rabbim bir an önce acıların dinmesi konusunda oradaki yaşayanlara sabır versin, kaybettiğimiz vatandaşlarımıza da rahmetiyle muamele eylesin, geride kalan milletimize başsağlığı ve sabırlar nasip eylesin. Ekibimizin yolu ve bahtı açık olsun, sağ salim gidip gelsinler. Yardımda bulunan ve Belediyemizin alt katında hizmete devam ettiğimiz Hilal Market’imize katkıda bulunan tüm hemşehrilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Yardım yapmak isteyen hemşehrilerimiz olursa da burada kayıt altına alıp yardımlarını depremzedelerimize ulaştırmaya devam ediyoruz. Bir kez daha vesile olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: kütahya'dan afet bölgesine yeni ekip

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Bakan Kurum: Yıl sonuna kadar 200 bin konut depremzedelere teslim edilecek

Görev kuvvetlerinin 'Milli Anadolu Ankası' tatbikatı başarıyla sürüyor

Manisa Ahmetlili kadınlarından şehrin tarihi mekanlarına ziyaret

Tofaş'ın FIBA Europe Cup biletleri satışta

Tiroid sorunları kadınları 5 kat fazla etkiliyor

'Maziden Atiye Ahlat' gençlere ufuk açacak

Bakan Kurum Adıyaman'da dedikodulara noktayı koydu

Manisa'da tarihi Muradiye Mezarlığı’na sahip çıktı

Bursa Osmangazi günü bayram havasında kutladı

Sakarya yeni arterde bisiklet yolu da tamamlandı

Konya'nın Kapsül takımları TEKNOFEST'e damga vurdu

Dilovası'ndan 4 Ekim farkındalığı

TALEP PATLAMASI OLDU! SAVAŞTAN KAÇANLAR İŞTEYİM.COM’A BAŞVURUYOR

Bursa’da trafik düzenlemesi

Düzce'de tehlikeli yolculuğa ceza! Mavi terlik fark ettirdi!

Nilüfer’de “Yerel Yönetimler ve Sağlık” buluşması

Bursa'da üniversite sanayi iş birliğine yeni adım

Başkan Aydın: “Can dostlarımızı 365 gün düşünmemiz lazım”

Muğla'nın suyu anlık olarak izleniyor

Pençe Kilit'te teröristlerin çok sayıda mühimmatına el konuldu

Türkiye-Azerbaycan arasında adalet iş birliği