Lojistik hizmet sektörü dernekleşti

Lojistik hizmet sektörü dernekleşti

Lojistik hizmet sektörü dernekleşti

Lojistik Hizmet Sağlayıcılar Derneği (LojiDer), sektördeki güncel gelişmeleri ve gelecek planlarını basın mensuplarıyla paylaşmak amacıyla düzenlediği toplantıda, kuruluş amacını ve misyonunu açıkladı. Lojider’de Kocaeli bölgesinden çok sayıda firma da yer alıyor.

KOCAELİ (İGFA) - Lojistik Hizmet Sağlayıcılar Derneği'nin, düzenlediği basın toplantısına derneğin kurucu üyeleri ve basın mensupları katıldı. Düzenlenen toplantıda sektördeki güncel gelişmeleri, amaçlarını ve gelecek planlarını basın mensuplarıyla paylaştı.

30 Ekim 2023'te kurularak uluslararası ve ulusal lojistik hizmetleri sunan firmaları bir çatı altında toplamayı misyon olarak belirlemiş olan derneğin kurucu üyesi Şerife Türünç'ün basın bildirisini okudu.

Toplantıda LOJİDER’in basın açıklamasını ise dernek kurucularından ZEN Lojistik Genel Müdürü Şerife Türünç yaptı. Türünç, Türk Lojistik Sektörü, ülkemizin iç ve dış ticaretine ve gündelik yaşam kalitemizin korunmasına geçmişte olduğu gibi gelecekte de önemli katkılar vermeye devam edeceğini belirterek, "Ülkemizin gerek yurtiçi gerekse yurtdışı ekonomik kalkınmasına ve hizmet ihracatına katkı sağlayan ve her ilimize yayılan güçlü bir lojistik ordusu bulunmaktadır. Lojistik Hizmet Sağlayıcılar Derneği, Türkiye Cumhuriyeti'nin 2. yüzyılının ilk günü olan 30 Ekim 2023 tarihinde ülkemizde ulusal ve uluslararası lojistiği temsil eden ve taşımacılık (karayolu, denizyolu, havayolu, demiryolu), depolama, katma değerli hizmetler (paketleme, etiketleme, barkodlama, paletleme vb.), sipariş ve stok yönetimi, destekleyici hizmetler (muayene, ekspertiz, gözetim, bağlama ve emniyete alma, konteyner astarı serimi, fumigasyon uygulaması), gümrükleme ve lojistik hizmet sigortası alanlarında iştigal eden firmaları aynı çatı altında bir araya getirmek amacıyla, lojistik sektöründe yeni ve güçlü bir ses olma vizyonu ile kurulmuştur" diye konuştu.

Türünç, derneğin kuruluşundan bu yana geçen kısa zamanda üye sayılarının 150'ye ulaştığını belirterek, "Meslektaşlarımızın bu desteği ile ülkemizin 7 bölgesinden üyelerimiz bulunmaktadır. Lojistik Hizmet Sağlayıcılar Derneği, Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak ülküsü ve ortak akıl ile hareket eden ve ülkemizin her ilinde üretilen lojistik hizmetin sesi olan bir Sivil Toplum Kuruluşu olacaktır" dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: lojistik hizmet sektörü dernekleşti

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Ünlü isimler 'İz Bırakanlar' zirvesinde buluştu

ATA Parti'den sert açıklama

Antalya Muratpaşa'da ‘Sevgi İzi’ güvencesi

Düzce'de Tıp Merkezi’nde doktor skandalı!

TEKNOFEST 2024'te Selçuklu rüzgârı

AB'nin tescillediği 'Söke Pamuğu'nun başarına özel kutlama

Kocaeli Kitap Fuarı entelektüel isimleri ağırladı

Ekmekler neden bozuldu?.. Osmangazi’de konuşuldu

LÖSEV'den Büyük Anıtkabir buluşması

İzmirli minik ellerden Filistinli çocuklara destek

Bakan Yerlikaya 'yaya geçitleri'ne dikkati çekti... 2,9 milyon araç denetlendi

'Açıkhava'da final Ziynet Sali'den

Yunus Nadi Ödülleri 78 yıl sonra ilk defa Muğla'da

İstanbul Bakırköy'de Başkan Ovalıoğlu'na 'Özel' övgü

Kocaeli'de Güler’den yeni nesil ders çalışma stratejileri

Hindistan’da hedef 100 milyon dolar

Yurtta bugün Pazar havası nasıl?

Çayırova, OGM Ormanspor’u mağlup etti

TOFAŞ parke sezonuna galibiyetle başladı

1. Manisa Otoshow Otomobil Fuarı Açıldı

Festivalin en renkli ismine ziyaret