Tarih: 28.08.2024 17:09

Lösemili eşi için yardım çağrısında bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Kanserle mücadele eden eşi için vatandaşlardan kök hücre bağışı yapmasını isteyen İlker Karataş, “Bu zor süreçte, siz dostlarımızın göstereceği duyarlılık ve fedakârlık büyük önem taşıyor."

"Kanserle mücadele eden eşi için vatandaşlardan kök hücre bağışı yapmasını isteyen İlker Karataş, “Bu zor süreçte, siz dostlarımızın göstereceği duyarlılık ve fedakârlık büyük önem taşıyor. Kök hücre bağışı yaparak, bir canın yaşamasına vesile olabilirsiniz” dedi.

İlker Karataş, akut sendromlu ALL lösemi kanseri ile mücadele eden eşi Arzu Karataş için duyarlı vatandaşlara kök hücre bağışında bulunma çağrısı yaptı. Arzu Karataş, daha önce ilik nakli olmuş ancak hastalığı tekrar nüks etmiş durumda ve ikinci bir ilik nakline ihtiyaç duyulmakta.

ÇOK ZOR BİR SÜREÇ GEÇİRİYORUZ
Karataş, Ümraniye Hisar İntercontinental Hospital Hastanesi’nde tedavi gören eşi için, “Çok kıymetli dostlarım, sevgili büyüklerim, değerli kardeşlerim; maalesef eşimin hastalığı yeniden nüksetti ve acilen ilik nakline ihtiyaç var. Bu zor süreçte, siz dostlarımızın göstereceği duyarlılık ve fedakârlık büyük önem taşıyor. Kök hücre bağışı yaparak, bir canın yaşamasına vesile olabilirsiniz” ifadelerini kullandı.


KÖK HÜCRE BAĞIŞINDA UMUT OLABİLİRSİNİZ
Tüm halkı ve dostlarını, kardeşlerini kök hücre bağışında bulunmaya teşvik ederken, bu konuda millet olarak gösterilecek dayanışmaya olan inancını vurgulayan Karataş, “Ülkemizde maalesef kök hücre bağışı konusunda yeterli bilinçlenme yok. Sizler bu fedakârlığı yaparak umut olabilirsiniz” dedi.


BİR HAYAT KURTARMAK ELİNİZDE
Eşi Arzu Karataş’ın sağlığına kavuşması için acil olarak uygun bir donör bulunması gerektiğini belirten Karataş, bağış yapacakların insanlara umut olup bir hayat kurtarmalarının ne kadar önemli olduğunu hatırlattı. Karataş, “Bir canın yaşamasına vesile olmanızı heyecanla beklemekteyiz. Gelin, siz de bir hayat kurtarmak için kök hücre bağışında bulunun. Umutları yeşertin, insanları ve kendinizi sevindirin” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Foto- ilker Karataş-Arzu Karataş




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —