Tarih: 26.07.2021 16:28

Malatya Doğanşehir’e Başkan Gürkan’dan ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Doğanşehir İlçesine Bağlı Bıçakçı Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinlerinden mahalle sorunlarını dinleyerek bir süre sohbet etti. 

MALATYA (İGFA) - Ziyarete Malatya Valisi Aydın Baruş, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdür Yardımcısı Hacı Mehmet Gürlek, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert, İş adamı Vahap Küçük ile ilgili şube müdürleri katıldı.

MAHALLEMİZ 150 HANE VE 600 NÜFUSLU BİR YERLEŞİM YERİ

Bıçakçı Mahallesi hakkında bilgiler veren Mahalle Muhtarı Hacı Mehmet Gürlek,”Mahallemiz 150 hane ve 600 nüfuslu bir yerleşim yeri. Mahallemiz dağlık bir yapıya sahip. Tarımla uğraşan bir mahalleyiz. Sayın Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve diğer katılımcılara ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

SAYIN VALİMİZE VE BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Mahalle sakinlerine coşkulu karşılamalarından dolayı teşekkür eden Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, “Bıçakçı Mahallemiz muhtarımızın da ifade ettiği gibi geçimini tarımla sağlıyor. Muhtarımızın ve mahallelilerimizin Taziye evi talebi var. Bıçakçı mahallemiz her zaman Devletinin yanında olmuştur. Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —