Malatya Kent Konseyi STK’larla istişare etti

Malatya Kent Konseyi STK’larla istişare etti

Malatya Kent Konseyi STK’larla istişare etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kent Konseyi'nin daveti üzerine bir araya gelen STK Temsilcilerini Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda ağırlayarak Malatya’da yapımı gerçekleştirilecek olan Cuma Camisi için istişarelerde bulundular.

MALATYA (İGFA) - Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdulkadir Artan STK temsilcileriyle geçtiğimiz hafta içerisinde Cuma Camisi ile alakalı olarak bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, “STK temsilcilerimiz Cuma Camisinin Malatya için büyük bir ihtiyaç olduğunu dile getirdiler. Sayın Başkanımızın önerileri katılımcılar tarafından kabul gördü. Bu ziyaretimizi de Sayın Başkanımıza teşekkür etmek ve istişarelerde bulunmak için gerçekleştiriyoruz” dedi.

Malatya için büyük bir caminin şart olduğunu belirten Başkan Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Cuma Camisinin yapımı ile ilgili arkadaşlarımız bizlere taleplerini ilettiler. Camimizin yapımını halkla birlikte, hayırla yapılacak inşallah. Caminin yapımında herkesin katkısı, herkesin paydası olduğu bir anlayışla olmasını sağlamalıyız. İnşallah hep birlikte Malatya için güzel bir Caminin yapımını gerçekleştirmiş oluruz” dedi.

Başkan Gürkan konuşmasının devamında Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında da katılımcı STK temsilcilerine bilgiler aktardı.

Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’da, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yapmış olduğunuz bütün hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, "Özellikle Arslantepenin UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesine girmesinde çok ciddi emek ve katkılarınız var bundan dolayı da teşekkür ediyorum. Şehirlerin hafızalarda kalmasını sağlayan önemli eserler vardır. Bunlardan en önemlileri ise camiler ve ibadethanelerdir” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Türkiye’nin ilk nükleer hizmet ihracı

Toprak Razgatlıoğlu’ndan muhteşem geri dönüş

Mandalinalar Bursa pazarlarında yerini aldı

Restelli; ‘Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum’

Bursa'da gözyaşı akıtan Çınar, turistlerin ilgi odağı

Bursa'da Atatürk Stadyumu Kütüphanesi önünde sinema keyfi

Yenişehir’de kaçak Suriyelilere operasyon

Ali Koç, Erzurum Fenerbahçeliler Derneği'ne akreditasyon belgesini verdi

Diyabetli hasta sayısı her geçen gün artıyor

Bursa Emniyeti'nden kritik uyarı! Oltaya gelmeyin!

Yenişehir Belediyespor’da milli transfer

Avrupa Spor Haftası Dilovası'nda kutlandı

İDO vapurunda sır ölüm

Başkan Büyükkılıç, organik ürünleri elleriyle topladı, yemek pişirdi

Bursa’da palet fabrikası alev alev yandı

Başkan Hürriyet’ten festival teşekkürü

Yaşı kadar hapis cezası almıştı, böyle yakalandı

CHP Bergama Gençlik Kolları Başkanı Atakan Tekin: "Demokratik hak kimsenin elinden alınmamalı"

“Dedemin Gözyaşları” gişede liderliği koruyor

Taybıllı Kavun üreticisini dinledi

Kızılcahamam, Sıfır Atık'ta örnek oluyor