Manisa Demirci'ye 'Tarım Ürünleri Merkezi'

Manisa Demirci

Manisa Demirci'ye 'Tarım Ürünleri Merkezi'

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, fidan dağıtım töreni için gittiği Demirci ilçesinde yapımı devam eden Tarım Ürünleri Merkezinde incelemelerde bulundu.

MANİSA (İGFA) - Manisa'da Demirci Ziraat Odası Başkanlığı tarafından projesi hazırlanan Manisa Valiliği, Demirci Kaymakamlığı, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci Belediyesi ve İlçe Tarım Orman Müdürlüğünün işbirliğinde ilçeye kazandırılacak olan Demirci Tarım Ürünleri Merkezinde çalışmalar sürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, fidan dağıtım töreninin ardından Demirci Tarım Ürünleri Merkezinin son durumunu yerinde inceledi.

İnceleme sırasında Başkanvekili Güzgülü’ne, Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil ve Nursel Ustamehmetoğlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, İl Tarım Orman Müdür Vekili Melikşah Taşkın, MHP Demirci İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İslam Köse, Demirci Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karakaya, Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Çiftçi, Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Gökhan Demir ve Meclis Üyeleri de eşlik etti.

Projenin devamında yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. Kurumlar arası işbirliği içerisinde hayata geçirilecek olan Demirci Tarım Ürünleri Merkezi projesinin içerisinde ceviz, badem soyma-kırma-paketleme; hünnap ve kiraz alım noktaları ile paketleme ünitelerinin yer alması planlanıyor.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Antalya'da gitar festivali sona erdi

Bilecik’te jandarma ve polisten ortak operasyon

Torunu Hasan Ali Yücel’in hayatı Bursa Osmangazi'de anlatıldı

Mardin Artuklu Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

Kayseri Büyükşehir bilişim ekibini belirledi

Güney Afrika ve Sri Lanka büyükelçileri Kayaşehir'i gezdi

Darıca Türkelispor son nefeste galibiyeti perçinledi

Bilecik'e AFAD Eğitim Merkezi kuruluyor

ORMEK, eğitimleriyle öne çıkıyor

İstanbul Üsküdar'da öğrencilere kırtasiye ve giysi desteği

Şair ve yazar Ahmet Ümit İzmirlilerle buluştu

Çatalpınar Maden Mahallesinde asfalt sevinci

İstanbul Bakırköylü kadınlara ücretsiz mamografi

Berkay İzmir'de sahne aldı

Mansur Yavaş'tan Başkan Seçer'e ziyaret

Son bir haftada trafikte 475 bin araca/sürücüye işlem

Başkan Ünlüce; “Kadınlarımız korkmadan iş hayatına girmeli"

Bursa'da 'altın zeytin' görücüye çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Vesile Teyze’yi çaresiz bırakmadı

Büyükşehir’in kreşleri yoğun ilgi görüyor

İzmit Körfezi’nin pembe süsleri geldi... Biyoçeşitlilik artıyor