Maysan Mando Automechanika Frankfurt Fuarı'nda ses getirdi

Maysan Mando Automechanika Frankfurt Fuarı

Maysan Mando Automechanika Frankfurt Fuarı'nda ses getirdi

Türkiye’nin ilk ve en büyük amortisör üreticisi Maysan Mando, Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen ve dünyanın en büyük otomotiv yedek parça fuarı olarak bilinen Automechanika Frankfurt Fuarı’nda, yenilikçi ve ileri teknolojili ürünlerini başarıyla sergiledi.

BURSA (İGFA) - Türkiye’nin ilk ve en büyük amortisör üreticisi Maysan Mando, sektörün tek çatı altında bir araya geldiği hemen her organizasyonda adından başarıyla söz ettirmeye devam ediyor.

Maysan Mando, Almanya’nın ev sahipliğinde 2 yılda bir düzenlenen ve dünyanın en büyük otomotiv yedek parça fuarı olarak bilinen Automechanika Frankfurt Fuarı’nda, yenilikçi ve ileri teknolojili ürünleriyle büyük ilgi gördü.

Bu yıl, 10-14 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenen fuar kapsamında, sektör profesyonelleriyle verimli görüşmelere imza atan Maysan Mando, çok sayıda yeni iş bağlantısı kurmayı da başardı.

Otomotiv satış sonrası pazarındaki tüm önemli oyuncuların yer aldığı fuarda Maysan Mando, Salon 6.1, A76 no’lu stantta ziyaretçilerini ağırlarken, fuar süresince ziyaretçilerden tam not aldı.

YENİ PAZARLARA AÇILMA HEDEFİ

Automechanika Frankfurt Fuarı’nın kendileri açısından son derece verimli geçtiğini kaydeden Maysan Mando Satış ve İş Geliştirme Müdürü Vecibe Kaplan Arslan, küresel müşteri talepleri doğrultusunda yenilikçi ve katma değerli ürünler üretmeye devam ettiklerine vurgu yaparken, fuar süresince ülkemizi en iyi şekilde temsil etme gayretinde olduklarını kaydetti.

Arslan, “Şirket olarak, katılımcı ve ziyaretçi olduğumuz fuarlarda, yeni pazarları ve yeni müşterileri portföyümüze katmak için çabalarımız devam ediyor. Globalde tanınan ve büyük ölçekli farklı firmaların talepleri gelmeye devam ediyor. İhracatta her zaman ana pazarımız yakınlık sebebiyle Avrupa. Ancak gelişen konjonktürde, özellikle Kuzey Amerika, Güney Amerika, Kuzey Afrika ve Asya pazarlarındaki artış taleplerine yanıtsız kalmadık ve yeni iş ortaklıklarına imza attık. Hem yeni müşteri kazanımları hem de mevcut iş ortakları ile iş hacimlerimizi artırma konusunda görüşmelerimiz sürüyor. Yaptığımız yenilikçi çalışmalarla sektörün gelişimine öncülük etmeye devam ederken, global ayak izimizi güçlendirmeye ve Türk otomotiv sektörünün gelişimine katkı sağlamaya devam etme hedefindeyiz” dedi.

SEKTÖRÜN GLOBAL GÜCÜ

Öte yandan, Türkiye’nin en büyük amortisör üreticisi olan ve bu yıl 55. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Maysan Mando; Güney Koreli HL Mando ve Çukurova Holding’in iştirakçisi bir firmadır.

Maysan Mando’nun ürün gamında; binek ve hafif ticari araçlar, otobüs ve kamyon, traktör, koltuk ve askeri uygulamaların yanı sıra traktörden forklift gibi elektrikli diğer taşıma araçlarına kadar, geniş bir amortisör yelpazesi yer almaktadır. 

Maysan Mando, toplam üretiminin yüzde 68’lük bölümünü yurt içi ve yurt dışı OEM üreticilerine gerçekleştirirken, kalan yüzde 32’lık bölümüyle de pazardaki güçlü konumu ile yurtiçi aftermarket talebini karşılıyor.

Maysan Mando aynı zamanda, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere Orta Doğu, Kuzey Afrika, Kuzey Amerika ve Türki Cumhuriyetleri içeren 50’ye yakın ülkeye ürünlerini ihraç ediyor.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Bursa Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde teknik personele hizmet içi eğitim

Netflix'ten genç yeteneklere destek

Siber güvenlik ihlali bir işletmeyi nasıl batırabilir?

Emeklilerin hesaplarında inceleme yok!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Darbe mahsulü anayasa Türk demokrasisine yakışmıyor!

Başarılı 'Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri' ödüllendirildi

MEB'den 'sosyal duygusal becereler' için materyal

Bursa’nın o mahallesi suçun merkezi oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mikati ile görüştü

İzmit Belediyesi Kapanca Sokak Festivali başlıyor

Kestel kötü kokular ile burun buruna

Bursa Nilüfer'in kırsal mahallelerindeki 3 kaçak yapı yıkıldı

Muğla Büyükşehir hafriyat kamyonlarını uydu takip sistemi ile denetliyor

Konya, 'Kentsel Hareketlilik'te RAPTOR'a seçildi

TEV'e uluslararası üç ödül

Anıl Can yeni şarkısıyla çok sevildi

Malatya’ya nefes aldıracak çalışmada sona gelindi

Balat metro istasyonunun kapalı olması öğrencileri ve velileri mağdur ediyor

Başkan Pekyatırmacı Buhara Sosyal Tesisi’ni ziyaret etti

Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

ASM çalışanları seslerini İstanbul'dan yükseltti