Memduh Büyükkılıç'a kültürel ziyaret

Memduh Büyükkılıç

Memduh Büyükkılıç'a kültürel ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç önderliğinde Kayseri’yi, ulaşımdan turizme, kültür sanattan spora, eğitimden sağlığa birçok konuda daha konforlu ve yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Başkan Büyükkılıç ise çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının idarecileri ile istişarelerine devam ediyor.

Bu kapsamda, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ve beraberindeki heyet, Başkan Büyükkılıç’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.  Ankara'da yaptığı çalışmalar sonucunda Kayseri Devlet Tiyatrosu’nun kurulmasına vesile olan Büyükkılıç, başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette misafirleri ile samimi ve sıcak bir ortamda sohbet ederek, kültür sanat ve turizm alanında kentte gerçekleştirilen ve planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Kayseri’nin kadim bir kültür mirasına ve doğal güzellikleri ile büyük bir turizm potansiyeline sahip olduğuna değinen Başkan Büyükkılıç, “Büyükşehir Belediyesi olarak bu potansiyelin farkındayız ve en iyi şekilde değerlendirmek için kamu kurum ve kuruluşlarımızla koordineli bir şekilde önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Her önemli çalışmamızda olduğu gibi bu alandaki projelerimizde de emeği geçen idarecilerimize teşekkür ediyoruz. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ve beraberindeki heyet belediyemizi ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için de kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” diye konuştu. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ve beraberindeki heyet de Büyükkılıç’a kültür sanat ve turizm alanındaki çalışmaları ve bu alana desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Düzce'de motosikletli yayalara çarptı: 3 yaralı

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın'a silahlı saldırı!

ABD New Jersey'de yolcu ücreti krizi!

Fenerbahçe UEFA Avrupa'ya galibiyetle başladı

Mudanya Zabıtası'ndan marketlere denetim

Hava kalitesinin 'Kara Rapor'u! Nüfusun yüzde 92'si halen kirli hava soluyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2053 vizyonuyla ileri teknolojileri hedefliyoruz

Genç Viyadüğü ile Doğu ve Güneydoğu trafiği nefes aldı

Gemlik’in eski evleri kentsel dönüşüm bekliyor

Bursa basketbol camiasını yasa boğan ölüm! Genç hakem yaşamını yitirdi

Öğretmenler 'Maarif Kongresi'nde deneyim paylaşacak

THY Şili'ye ilk kez sefere hazırlanıyor

Kış gelmeden tahine yoğun ilgi başladı

CHP'li Sarıbal'dan 'zeytine ve çiftçiye sahip çıkalım' mesajı

Gelecek kaygısı gençlerin korkulu rüyası oluyor

Bursa Çekirge Devlet Hastanesinde yoğunluk yaşanıyor

Türkiye Bisiklet Federasyonu yeniden 'Müftüoğlu' dedi

Depremzede 5 ilde özel okul öğrencilerine verilen destek arttı

Mardin Emniyet Müdürlüğü gençler için bilgilendirme standı açtı

'Gönül Elçileri' dünya sahnesinde

Genesis Cafe Restourant açılışına ünlü akını