Tarih: 30.11.2022 07:30

MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN İLK İSTİFA GÜRSU MHP'DEN GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Genel Merkezden gelen talimat ile Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe yönetiminde görevli olup milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin kasım sonuna kadar istifalarını vermeleri gerekiyor. Adayların il ve ilçe yönetimindeki görevlerinden istifa etmeleri ve süreci beklemeleri gerekiyor. Açıklamasından sonra ilk istifa Gürsu MHP’den geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gürsu İlçe Başkan yardımcısı Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan, milletvekili aday adayı olmak için Partisindeki görevinden istifa etti.

Alkan istifa dilekçesini  Partisinin haftalık toplantısında Gürsu İlçe Başkanı Tahir Akdağ’a sundu.

ALKAN; ADAYLIK İÇİN AFFINI İSTEDİ

Gürsu ilçe Başkanı Akdağ; MHP Gürsu İlçe Başkanlığımızı temsilen İlçe Başkan yardımcımız Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan, 2023 seçimleri dolayısı ile Milletvekili Aday Adayı olmak üzere MHP Gürsu İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu görevinden affını istemiştir. Sayın Ahmet Metin Alkan Bey'e bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri için teşekkür eder, çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar dileriz."

ALKAN, MHP’DE GÖREV YAPMAK BİZİM ONURUMUZ VE GURURUMUZDUR

“Milliyetçi Hareket Partisi Gürsu ilçe yönetimindeki görevimden MHP’den Bursa Milletvekilliği aday adayı olmak için istifa dilekçemi vermiş bulunmaktayım. Öncelikle Gürsu ilçe Teşkilatım, İl Başkanlığım ve Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda bu çıkmış olduğumuz kutsal dava ve sürecinide başarıyla  geçeceğiz. Desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —