Tarih: 07.09.2024 17:54

MİSİAD’dan Birlik ve Beraberlik Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

UBA/Memleketçi İş Adamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkanı Feridun Öncel, Ankara’nın Lalahan ilçesinde düzenlenen bir toplantıda yönetim kurulu üyeleri ile il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, MİSİAD’ın hedefleri ve Türkiye’nin ekonomik geleceği ele alınırken, birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı.

Feridun Öncel, toplantıda yaptığı konuşmada, MİSİAD’ın ülkenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlama hedefi doğrultusunda çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. İl ve ilçe başkanlarının saha çalışmaları hakkında bilgi aldığı toplantıda, derneğin ülke genelindeki faaliyetlerinin genişletilmesi ve iş dünyasında daha fazla destek sağlanması amacıyla atılacak adımlar masaya yatırıldı.

Öncel, konuşmasında MİSİAD’ın temel misyonlarından birinin iş dünyasında dayanışma ve birliktelik olduğunu vurguladı. “Ülkemizin kalkınmasına hep birlikte katkı sağlamak için güçlü bir iş birliği içinde olmalıyız. MİSİAD olarak iş dünyasının her kademesindeki üyelerimize desteğimiz tamdır” dedi. Ayrıca, Türkiye’nin her bölgesinde aktif rol alan MİSİAD üyelerinin ülkenin ekonomik ve sosyal gelişimine yaptığı katkıların önemine dikkat çekti.

Toplantı sonunda, tüm katılımcılar ekonomik sorunlara karşı ortak adımlar atılması ve yerel iş dünyasıyla daha güçlü ilişkiler kurulması konusunda fikir birliğine vardı. MİSİAD’ın gelecekteki projeleri ve iş dünyasına katkıları üzerine yeni stratejiler geliştirme kararı alındı. Toplantı, birlik ve beraberlik mesajlarının ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —