Nilüfer Belediyespor’dan yeni sponsorluk anlaşması

Nilüfer Belediyespor’dan yeni sponsorluk anlaşması

Nilüfer Belediyespor’dan yeni sponsorluk anlaşması

Nilüfer Belediyespor Kulübü, sağlık sponsoru Medicana Bursa Hastanesi ile olan anlaşmasını üç yıl daha uzattı.

BURSA (İGFA) - Hem profesyonel hem de amatör branşlarda elde ettiği başarılarla Nilüfer ve Bursa'yı ulusal ve uluslararası platformlarda başarıyla temsil eden Nilüfer Belediyespor Kulübü, Medicana Bursa Hastanesi ile olan iş birliğine devam ediyor. Sağlık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Medicana Bursa Hastanesi, 2026-2027 sezonu sonuna kadar Nilüfer Belediyespor Kulübü'nün sağlık sponsoru olarak kalacak.

Anlaşmanın imza töreni Medicana Bursa Hastanesi'nde düzenlendi. Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or ve Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Remzi Karşı, iki kurum arasında 2021 yılında başlayan iş birliğini üç yıl daha uzatacak sözleşmeyi imzaladı.

Anlaşma kapsamında; Nilüfer Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol Takımı ve Erkek Hentbol Takımı sporcuları, altyapı sporcuları, teknik kadro ve personelin sağlık hizmetleri Medicana Bursa Hastanesi tarafından karşılanacak. Medicana Bursa Hastanesi, Nilüfer Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol ve Erkek Hentbol takımlarının kendi sahalarındaki maçlarında ambulans hizmeti sağlayacak. Hastane ayrıca takım oyuncuları ve teknik heyete ücretsiz diyetisyen hizmeti de sunulacak.

İmza töreninin ardından konuşan Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or, "Sponsorlarımızı sadece iş ortağı olarak değil, birlikte yol yürüdüğümüz değerli arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Medicana Bursa Hastanesi ile 2021 yılından bu yana devam eden iş birliğimiz de bizim için oldukça önemli. Takımımıza olan destekleri için Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Remzi Karşı'ya ve hastane yönetimine teşekkür ediyoruz" dedi.

Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Remzi Karşı ise Nilüfer Belediyespor Kulübü'nün kentin önemli bir markası olduğunu belirterek, spora ve sporcuya destek olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Türk Telekom Darülaceze sakinlerini AKM’de ağırladı

Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor

Bursa Gemlik'te her mahallede ayrı hizmet

NATO'daki iş birliğimiz güçlenerek devam edecek

Mardin’de “Gaia Anlatıları” adlı sergisi

Başkan Ovalıoğlu mahallelileri dinlemeye devam ediyor

Trakya roket takımı Türkiye 2.'si oldu

Gemlik Film Festivali'nde onur ve emek ödülleri belli oldu

Sağlıkçıların sorunları göz ardı edilmemeli!

Kuru meyve ihracatçıları Hindistan seferine çıkıyor

Kayseri Melikgazi'de hummalı çalışma

Lezita ikinci konsept mağazasını Ankara’da açtı.

IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin yılın ilk yarısında net geliri 1,8 milyar TL’ye ulaştı

İki suç örgütü daha 'Kuyu'ya düştü!

Beliz ve Emircan’ın adı Karabağlar’da yaşayacak

Kayseri'de gastronomi heyecanı

Trakya Üniversitesi hastane personellerine iletişim eğitimi

BUÜ’den savunma sanayii projelerine özel destek

Çetiner,  Belediye Meclis üyeliğinden istifa etti

Meteoroloji yeni hava tahminini açıkladı

Sivas'ta taziye araçları yeniden hizmet verecek