Nilüfer'de eğlence mekanlarına sıkı denetim

Nilüfer

Nilüfer'de eğlence mekanlarına sıkı denetim

Nilüfer Belediyesi ekipleri, vatandaşların güvenli ve kaliteli hizmet almasını sağlamak amacıyla Podyumpark ve Görükle Mahallesi’ndeki mekanlarda gece saatlerinde denetim gerçekleştirdi.

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü koordinasyonunda Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile beraber eğlence yerlerine yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Ekipler, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Podyumpark ve Görükle Mahallesi’nde bulunan eğlence mekanlarını gece saatlerinde denetleyerek, işletmelerin kurallara uygun şekilde faaliyet gösterip göstermediğini kontrol etti.

Mekanlarda ruhsat, reklam tabelaları ve eğlenceye tabi olan işletmelerin denetimini gerçekleştiren ekipler, aykırılık tespit edilen mekanlara bunları gidermesi için gerekli uyarılarda bulundu.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz