Tarih: 15.10.2024 22:32

Özgür Özel, Kırıkkale Ziyareti Öncesi UBA’ya Önemli Açıklamalarda Bulundu

Facebook Twitter Linked-in

UBA/(TBMM) - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yarin Kırıkkale’ye bir ziyaret gerçekleştirecek. Özel, Kırıkkale ziyareti öncesinde TBMM’de UBA Ulusal Basın Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Bekar’ın sorularını yanıtladı. Bekar’ın sorduğu gündemle ilgili sorulara cevap veren Özel, Türkiye’nin geleceği, siyaset, ekonomi ve yerel konulara dair önemli açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel, yaptığı konuşmada Kırıkkale’nin Türkiye siyasetindeki önemine değinerek, kentte yapacağı temaslar ve halkla buluşmalar hakkında bilgi verdi.

Özel, “Kırıkkale’de vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların sorunlarını ve beklentilerini dinleyeceğiz. Partimizin çözüm önerilerini de paylaşacağız,” dedi.

Öte yandan, Kırıkkale ziyareti kapsamında Özgür Özel’in yerel STK’lar ve kanaat önderleriyle de bir araya gelerek bölgenin sorunları hakkında istişarelerde bulunması bekleniyor.

Özel’in TBMM’de Hüseyin Bekar’a verdiği yanıtlarda da Türkiye’nin gündemini belirleyen konulara dikkat çektiği ve özellikle sosyal adalet, eşitlik ve ekonomi konularına vurgu yaptığı belirtildi.

 

Haber: Hüseyin Bekar




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —