Tarih: 07.08.2024 02:13

Pasinler Sevdalıları 100 Kişi İle Sıla-İ Rahim Yaptılar

Facebook Twitter Linked-in

ENVER GÜLER

ERZURUM / UBA - Bu yıl 100 kişiye yakın bir grupla gerçekleştirdikleri Sıla-i Rahim programını, bundan sonraki yıllar için daha da planlı ve 2 aylık bir süreye yayarak gerçekleştirmeyi hedeflediklerini dile getiren  İsmail Karagöz, Nurullah Otlaca, Kemal Gör, Emrullah Atalay ve Fetullah Kayıkçı ‘Nihai amacımız, hiçbir Hasankalelinin memleketini unutmaması. Hemşerilerimizin her yıl yapacağı ziyaretler ile adeta tazelenmesi ve memleket sevdasının unutulmamasıdır. 

Kendisine Erzurumluyum, Hasankaleliyim diyen tüm hemşerilerimizin önce birbirlerini ardından şehrimizin her bir köşesini tam olarak tanımasını hedefliyoruz. 

Öncülüğünü biz başlattık Aynı zamanda gurbette bulunan  Bu anlamda öncelikle, İstanbul'da, Sakarya'da, İzmir'de, Bursa'da bulunan Erzurum derneklerimiz ve bu derneklerimize kayıtlı üyelerimiz olmak üzere, tüm hemşerilerimizden destek bekliyoruz. Her yıl gelsinler sılayı rahim yapsınlar.

Hasankale’ye ve Hasankalelilere hizmete sevdalı isimlerin bir araya gelerek oluşturduğu bir ekip ile,Sılayı rahim yapan  dostlar gurbetteki hemşerilerinede öncülük etmeyi başardılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —