Tarih: 17.05.2022 10:35

PASİNLER'DE PİKNİK VE MESİRE ALANLARI TURİZME HAZIR

Facebook Twitter Linked-in

REFİK TEKİN / ENVER GÜLER

ERZURUM - Pasinler'de Termal ve Kaplıca Turizmine ağırlık veren Pasinler Belediyesi kaplıcalar mevkiinde bulunan Gazi Albay Yakup Kutman Park ve Millet Bahçesini yaz sezonuna hazırlıyor.
Pasinler Belediye Başkanlığı tarafından 300 yıl aradan sonra  ilçeye kazandırılan Büyük kaplıca  yapımı ve sondaj çalışmalarının  her kesim tarafından takdirle karşılandığının mutluluğunu dile getiren Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli şu açıklamalarda bulundu; “Gönül Belediyeciliği hizmetleri ile 7’den 70’e her gönüle girebilmenin, herkesin sevincine ve mutluluğuna ortak olmanın gayreti ile çalışıyoruz.  
Termal turizmi çalışmaları kapsamında bakımını ve onarım çalışmaları başlattığımız  Pıknik mesire alanları ile de 7’den 70’e her kesimin ailesiyle, arkadaşlarıyla akrabalarıyla' keyifli bir vakit geçirebileceği piknik alanımızı turizm sezonuna  kazandırmaya çalışıyoruz. " dedi.
Pasinler'de konuyla ilgili olarak bazı vatandaşlar ise" Gönül Belediyeciliğinin ve Kaplıca Turizminin mimarı Belediye Başkanımız Ahmet Dölekli'ye çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz" dediler




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —