Sakarya Büyükşehir Karapürçek ulaşımında yepyeni bir sayfa açtı

Sakarya Büyükşehir Karapürçek ulaşımında yepyeni bir sayfa açtı

Sakarya Büyükşehir Karapürçek ulaşımında yepyeni bir sayfa açtı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, alt yapısını sil baştan yenilediği Adapazarı-Karapürçek grup yolunda bin 750 metrelik güzergahı 5 bin ton asfaltla yenileyerek bölge ulaşımında yepyeni bir sayfa açtı. İlçeden şehrin merkezine ulaşım sağlayacak olan sürücüler, artık çok daha konforlu ve güvenli bir güzergahı kullanacak.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni caddeler, arterler kazandırırken mevcut grup yollarını ise altyapı, kaldırım ve sıcak asfalt çalışmalarıyla yepyeni yüzlerine kavuşturuyor.

SON İŞLEM MESUDİYE’DE

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı (YOLBAK) ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaların sonuncusu Karapürçek Mesudiye Mahallesi’nde hayata geçirildi.

ÖNCE ALT YAPI

Uyguladığı her projeye sağlam altyapıyla başlayan Büyükşehir Belediyesi, SASKİ marifetiyle Karapürçek Mesudiye Mahallesinde içme suyu ve yağmur suyu hattını baştan sona yenileyerek bölgeyi uzun yıllar sorunsuz şekilde hizmete edecek altyapıya kavuşturdu.

Adapazarı-Karapürçek grup yolunda yayaların daha rahat ve geniş alanlarda yürüyebilmesi için revize edildi ve kaldırım imalatları baştan sona yeniden yapıldı. Bin 750 metrelik güzergahta dolgu çalışması sonrası asfalt işlemine geçildi.

İLÇE ULAŞIMINA NEFES OLDU

İlçeye giriş-çıkışlar için kullanılan ana güzergâh olan grup yolu 5 bin ton asfaltın serimiyle birlikte yepyeni bir yüze kavuştu. Bin 750 metrelik bölümü sil baştan yenileyen Büyükşehir, ilçe ulaşımına adeta nefes oldu.

KARAPÜRÇEK’E HAYIRLI OLSUN

Konu ile ilgili Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Sorumluluğumuz olan grup yollarındaki gerekli işlemleri altyapı çalışmaları sonrasında hayata geçiriyoruz. Altyapısı SASKİ marifetiyle oluşturulan, kaldırım çalışmalarını tamamladığımız Adapazarı-Karapürçek grup yolunun Mesudiye Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamladık. 12 metre genişliğe sahip bin 750 metrelik güzergahımızı 5 bin ton sıcak asfalt ile birlikte yeni yüzüne kavuşturduk. Karapürçek’e hayırlı olsun” denildi.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Çiğli’de ‘Cumhuriyet Koşusu’ coşkusu yaşandı

Köy peyniri ne kadar sağlıklı? Uzmanlardan önemli uyarılar!

Kocaeli Büyükşehir 12 ilçede 25 bin Türk Bayrağı dağıttı

İstanbul'da maratonda koşup, giysi kumbarasına destek olacaklar

Bursa’da tahinli pide kuyruğu! Yemek için dakikalarca bekliyorlar

Haftanın ilk dersinde Bakan Tekin'den videolu mesaj

Sahil Güvenlik botu Mudanya'da halkın ziyaretine açılıyor

Bursa İTÜDER’den öğrencilere burs desteği

Sakarya Büyükşehir SGM’de Cumhuriyet coşkusu

İstanbul Taksim'de 101. yıl çelengi

Nurten Yontar’dan TBMM’deki cesur farkındalık eylemi halen gündem

'Dijital Çaylak' projesi istihdama kapı açacak

Erdoğan Demir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

Bahçeli: Türkiye'nin Kürt sorunu yoktur

Teröristlerin 14'ü daha gitti! Bugünkü temizlik sayısı 37'ye çıktı!

İYİ Parti Mardin İl Başkanlığından Köfteci Yusuf'a destek ziyareti 

Cumhuriyet coşkusunu Mudanya'da trafik yoğunluğu oluşturdu

Düzce'de polise 'dur'mayan sürücüyü kaza durdurdu!

Başkan Çiçek; “Muhtarlarımız, demokrasinin temel taşlarıdır ve yerel yönetimlerin en önemli temsilcileridir.” 

Sakarya'da ilk ders 'Cumhuriyet' oldu

Türkiye Cumhuriyeti 101 yaşında