Sakarya'da 'Bike Fest' heyecanı

Sakarya

Sakarya'da 'Bike Fest' heyecanı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde yapılan Sakarya Bike Fest, Cumhuriyet'in 100. yıldönümünde nefes kesen UCI MTB EliminatorContinental Series yarışı heyecanıyla başladı.

SAKARYA (İGFA) -  Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen Sakarya Bike Fest, 3 gün sürecek bisiklet şöleni UCI MTB Eliminator Continental Series yarışlarıyla başladı.

En heyecan verici MTB yarışlarından olan "Continental Series" yarışlarına 10 ayrı ülkeden 100'e yakın sporcu ve dünya şampiyonu pedallar katıldı. Elit kadınlar ve elit erkekler olmak üzere 2 ayrı kategoride yapılan yarışlarda adrenalin tırmandı, heyecan doruğa çıktı.

Türk sporcularında yarıştığı dev yarışı "elite erkekler" kategorisinde Meksikalı sporcu NoyolaCastillo birinci bitirdi. Erkeklerde ikinciliği ise Alman sporcu SimonGegenheimer alırken üçüncülüğe Fransız sporcu Titouan Perrin Ganier yerleşti. Elite kadınlarda ise zorlu yarışı Alman sporcu MarionFromberger ilk sırada tamamlayarak altın madalyanın sahibi olurken ikinciliği Hollandalı sporcu Annemoon Van Dienst elde etti. Kadınlarda Brezilyalı sporcu Marcelo Lima Matos ise üçüncü oldu.

Bike Fest heyecanı pazar günü ise en üst seviyeye çıkacak. Avrupa’nın en görkemli yarışlarından biri olan UEC MTB Eliminator Avrupa Şampiyonası yine Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nde koşulacak. Cumhuriyet'in 100. yıldönümünde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda sporseverlerin kalbi dev bisiklet yarışının heyecanıyla atacak. Pazar günü Türkiye bayramın coşkusunu yaşarken Sakarya'yı 54 ülkede yapılacak canlı yayınla dünya izleyecek. Ayrıca Bike Fest kapsamında, yarışların sonunda 54 adet bisiklet çekilişle katılımcılara dağıtılacak.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: sakarya'da 'bike fest' heyecanı

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Türkiye’nin ilk nükleer hizmet ihracı

Toprak Razgatlıoğlu’ndan muhteşem geri dönüş

Mandalinalar Bursa pazarlarında yerini aldı

Restelli; ‘Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum’

Bursa'da gözyaşı akıtan Çınar, turistlerin ilgi odağı

Bursa'da Atatürk Stadyumu Kütüphanesi önünde sinema keyfi

Yenişehir’de kaçak Suriyelilere operasyon

Ali Koç, Erzurum Fenerbahçeliler Derneği'ne akreditasyon belgesini verdi

Diyabetli hasta sayısı her geçen gün artıyor

Bursa Emniyeti'nden kritik uyarı! Oltaya gelmeyin!

Yenişehir Belediyespor’da milli transfer

Avrupa Spor Haftası Dilovası'nda kutlandı

İDO vapurunda sır ölüm

Başkan Büyükkılıç, organik ürünleri elleriyle topladı, yemek pişirdi

Bursa’da palet fabrikası alev alev yandı

Başkan Hürriyet’ten festival teşekkürü

Yaşı kadar hapis cezası almıştı, böyle yakalandı

CHP Bergama Gençlik Kolları Başkanı Atakan Tekin: "Demokratik hak kimsenin elinden alınmamalı"

“Dedemin Gözyaşları” gişede liderliği koruyor

Taybıllı Kavun üreticisini dinledi

Kızılcahamam, Sıfır Atık'ta örnek oluyor