Sakarya’da kadınlara özel sosyal tesise yoğun ilgi

Sakarya’da kadınlara özel sosyal tesise yoğun ilgi

Sakarya’da kadınlara özel sosyal tesise yoğun ilgi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaali Sahili’nde kadınlara özel olarak inşa ettiği Kocaali Sosyal Tesisleri 1 ay gibi kısa bir sürede ilimiz ve bölge illerden gelen 11 bin 308 kadını ağırladı.

SAKARYA (İGFA) -Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali Sahil bölgesinde kadınlara özel olarak inşa edilen Kocaali Sosyal Tesisleri Sakaryalı kadınların en çok tercih ettiği mekanlardan biri oldu.  

7 Temmuz Çarşamba günü yeni sezonunun açıldığı tesisi bir ay gibi kısa sürede 11 bin 308 kadını misafir etti. Tesiste Sakarya’nın yanı sıra bölge illerden de binlerce misafir geldi.Karadeniz Bölgesi’nde bir ilk olma özelliği taşıyan ve Pazartesi günleri kapalı olan tesisimiz haftanın 6 günü 09.00 - 18.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Kadınlara özel, etrafı tamamen kapalı olan plajda cankurtaran ve sağlık ekipleri görev yapıyor. Sosyal tesiste ise yeme-içme ve diğer tüm konularda hizmet yer alıyor.

Kocaali Sosyal Tesisleri ile ilgili BELPAŞ’tan yapılan açıklamada, kaliteli hizmet anlayışını ilke edinmiş olan tesiste özveriyle çalışan ekibin konuklara hak ettiği hizmeti layığıyla sunmaya devam edeceğini söyledi.

20 bin metrekarelik alanda, yürüyüş alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları bulunan tesislerimiz de ayrıca sıcak ve soğuk yemek servislerinin yanı sıra aperatif yemek tercihi hizmeti sunulmakta.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Ünlü isimler 'İz Bırakanlar' zirvesinde buluştu

ATA Parti'den sert açıklama

Antalya Muratpaşa'da ‘Sevgi İzi’ güvencesi

Düzce'de Tıp Merkezi’nde doktor skandalı!

TEKNOFEST 2024'te Selçuklu rüzgârı

AB'nin tescillediği 'Söke Pamuğu'nun başarına özel kutlama

Kocaeli Kitap Fuarı entelektüel isimleri ağırladı

Ekmekler neden bozuldu?.. Osmangazi’de konuşuldu

LÖSEV'den Büyük Anıtkabir buluşması

İzmirli minik ellerden Filistinli çocuklara destek

Bakan Yerlikaya 'yaya geçitleri'ne dikkati çekti... 2,9 milyon araç denetlendi

'Açıkhava'da final Ziynet Sali'den

Yunus Nadi Ödülleri 78 yıl sonra ilk defa Muğla'da

İstanbul Bakırköy'de Başkan Ovalıoğlu'na 'Özel' övgü

Kocaeli'de Güler’den yeni nesil ders çalışma stratejileri

Hindistan’da hedef 100 milyon dolar

Yurtta bugün Pazar havası nasıl?

Çayırova, OGM Ormanspor’u mağlup etti

TOFAŞ parke sezonuna galibiyetle başladı

1. Manisa Otoshow Otomobil Fuarı Açıldı

Festivalin en renkli ismine ziyaret