Sakarya'da Vagon Kıraathanesi açılıyor

Sakarya

Sakarya'da Vagon Kıraathanesi açılıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin sembolü olan vagonu, Vagon Kıraathanesi ile geleceğe taşıyor. Hayata geçirilen projenin açılışı 14 Kasım Pazartesi günü saat 16.00’da yapılacak. Başkan Yüce, açılışa tüm vatandaşları davet etti.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin sosyal hayatına kazandırılan Vagon Kıraathanesi açılıyor. Türkiye vagon sanayisinin merkezi olan Sakarya’da Mithatpaşa bölgesinde hayata geçirilen projeninhayırlı olmasını dileyen Başkan Ekrem Yüce Sakaryalıları açılışa davet etti. Yüce, “14 Kasım Pazartesi günü saat 16.00’da tüm hemşerilerimizi bu güzel projenin açılışını birlikte yapmaya davet ediyorum” dedi. 

Proje kapsamında parka yerleştirilen vagon sil baştan yenilendi. İç dizaynı ise kafe hizmeti verecek şekilde hazırlandı. Vagonun cephesine duraklar inşa edildi. Ayrıca ahşap yürüyüş yolları ve korkuluklarla bölge estetik bir görünüme kavuştu. Çark Deresi üzerine inşa edilen dekoratif köprünün yanı sıra kamelyalar, çocuk oyun alanları da bölgeye kazandırıldı. Vagon Kıraathanesi’nin içerisinde ise kafe, restoran ve kütüphane de yer alıyor.

Şehre yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, Sakarya’nın sembolü olan vagonu, güzel bir projeyle şehre hediye ettiklerini söyledi. Yüce, “Vagon Kıraathanesi, açılışa hazır. Kafe ve restoranın yanı sıra yeni bir yaşam alanı haline taşıdığımız bölgede yeşil alanlar, oturma alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları da yer alıyor. 14 Kasım Pazartesi günü saat 14.00’da gerçekleştireceğimiz açılış programına tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.
 


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Bakan Kurum: Yıl sonuna kadar 200 bin konut depremzedelere teslim edilecek

Görev kuvvetlerinin 'Milli Anadolu Ankası' tatbikatı başarıyla sürüyor

Manisa Ahmetlili kadınlarından şehrin tarihi mekanlarına ziyaret

Tofaş'ın FIBA Europe Cup biletleri satışta

Tiroid sorunları kadınları 5 kat fazla etkiliyor

'Maziden Atiye Ahlat' gençlere ufuk açacak

Bakan Kurum Adıyaman'da dedikodulara noktayı koydu

Manisa'da tarihi Muradiye Mezarlığı’na sahip çıktı

Bursa Osmangazi günü bayram havasında kutladı

Sakarya yeni arterde bisiklet yolu da tamamlandı

Konya'nın Kapsül takımları TEKNOFEST'e damga vurdu

Dilovası'ndan 4 Ekim farkındalığı

TALEP PATLAMASI OLDU! SAVAŞTAN KAÇANLAR İŞTEYİM.COM’A BAŞVURUYOR

Bursa’da trafik düzenlemesi

Düzce'de tehlikeli yolculuğa ceza! Mavi terlik fark ettirdi!

Nilüfer’de “Yerel Yönetimler ve Sağlık” buluşması

Bursa'da üniversite sanayi iş birliğine yeni adım

Başkan Aydın: “Can dostlarımızı 365 gün düşünmemiz lazım”

Muğla'nın suyu anlık olarak izleniyor

Pençe Kilit'te teröristlerin çok sayıda mühimmatına el konuldu

Türkiye-Azerbaycan arasında adalet iş birliği