Sinan Akçıl'ın ilk konuğu Erkan Petekkaya

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl'ın ilk konuğu Erkan Petekkaya

Besteci, müzisyen, söz yazarı ve şarkıcı Sinan Akçıl'ın Merzigo Müzik etiketiyle YouTube için hazırladığı yeni projesi “Sinan Akçil ve Dostları Akustik” büyük ses getirdi.

İSTANBUL (İGFA)- Youtube'da Merzigo Müzik tarafından hazırlanan Deniz Toprak, Erkan Petekkaya, Fettah Can, Merve Büyükçınar, Naide Babaşlı, Serdar Ortaç gibi birçok ünlü ismin konuk olduğu ve şarkılar söylediği “Sinan Akçıl ve Dostları Akustik” programının çekimleri tamamlandı. 

Projenin ilk yayınlanacak bölümün de Erkan Petekkaya rol aldığı 'Kırmızı Oda' dizisinde hayat verdiği Sadi karakteri olarak seslendirdiği ve büyük ses getiren “Yollar Seni Gide Gide” şarkısının akustik versiyonunu seslendirdi.  

Sinan Akçıl'ın dostlarını ağırladığı şarkılarla onlara eşlik ettiği ve her hafta YouTube‘da yayınlanacak olan “Sinan Akçıl ve Dostları Akustik” ın ilk bölümünün Erkan Petekkaya “Yollar Seni Gide Gide’nin  teaserı yayına girdiği an itibariyle YouTube  videolarda listelere girdi. 

Dijitalde Müzik severlere özgün ve kreatif dijital medya hizmetleri sunan Merzigo Müzik bugüne kadar Bengü, Murat Dalkılıç, Yonca Lodi gibi birçok isme yaptığı müzik içerikli YouTube çekimlerinin gördüğü ilgiden sonra “Sinan Akçıl ve Dostları Akustik” ile sürprizlerin devam edileceği belirtildi.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Sakarya Taraklı yeni yüzüyle sakinlerden tam not aldı

Başkan Ovalıoğlu: Kadınlar karar verici konumda olmalı

'Renklerin İzine' Bursa LÖDER'in yanında

Bursa Gemlik'te CHP'den çocuk istismarına tepkili eylem

Trenlere milli check-up! Sistem Ankara'dan kontrol edilecek

Konya Selçuklu'nın yollarına konfor

Antalya'da gitar festivali sona erdi

Bilecik’te jandarma ve polisten ortak operasyon

Torunu Hasan Ali Yücel’in hayatı Bursa Osmangazi'de anlatıldı

Mardin Artuklu Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

Kayseri Büyükşehir bilişim ekibini belirledi

Güney Afrika ve Sri Lanka büyükelçileri Kayaşehir'i gezdi

Darıca Türkelispor son nefeste galibiyeti perçinledi

Bilecik'e AFAD Eğitim Merkezi kuruluyor

ORMEK, eğitimleriyle öne çıkıyor

İstanbul Üsküdar'da öğrencilere kırtasiye ve giysi desteği

Şair ve yazar Ahmet Ümit İzmirlilerle buluştu

Çatalpınar Maden Mahallesinde asfalt sevinci

İstanbul Bakırköylü kadınlara ücretsiz mamografi

Berkay İzmir'de sahne aldı

Mansur Yavaş'tan Başkan Seçer'e ziyaret