Tarih: 14.08.2024 11:04

Tanfer: 'Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde Büyük ve güçlü, Türkiye şiarıyla yürümeye devam ediyoruz.'

Facebook Twitter Linked-in

ERZURUM (UBA) - AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan 2002-2009 döneminde Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum İl Başkanı olarak görev yapan Hüseyin Tanfer, “Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti, 23. yaşını kutluyor. AK Parti, Türkiye'deki demokrasi tarihinin çok önemli safhalarının belirleyicisi oldu. 'dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğini oluşturan kimyayı, onun inanç, duygu, düşünce, değer dünyasının da anlaşılması gerektiğini belirten Hüseyin Tanfer,AK Parti siyaseti konuşulurken, adanmışlık ve aidiyet gibi liderliğin de değer, duygu, inanç, cesaret, dürüstlükle yürütüldüğünü belirterek 23.kuruluş yıldönümünde şu ifadeleri kullandı:

“Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Partimiz,23'ncü yaşını kutluyor. AK Parti kurulduğu günden bu yana ülkemizde umudun ve başarının adı olmuştur. Türkiye ,AK Parti ile Dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olmaya devam edecektir. 14 Ağustos 2001'de çıkılan bu kutlu yürüyüş, kökünü güçlü tarihimizden alarak aziz milletimizin emrinde 23.yaşında da aynı aşk, heyecan, inanç ve kararlılıkla ile huzur ve güvenin adresi olmaya devam ediyor. Türkiye'nin güçlenmesi için, milletimizin bu büyük yürüyüşünde kaderdaşlık ve duygudaşlığımızın artması için mücadele etmeye devam edeceğiz" 

'Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi yeni ufuklara taşımaya devam edeceğiz'

“Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli liderliği ile milletimize dönük her türlü vesayet tuzağı, demokrasimize dönük her türlü siyasi suikast ve Cumhuriyetimizi hedef alan tüm yıkım siyasetleri bertaraf edilmiştir. Sloganın içini en güzel dolduran icraatlar, AK Parti Hükümetleri, Cumhur İtifakı döneminde gerçekleştirilmiştir.22 yıl önceki Türkiye manzarası ile bugünkü manzarayı kıyasladığınızda farkın gün gibi ortada olduğu AK Partili Türkiye dönemi, devlet-millet kenetlenmesinin de sembolü haline gelmiş, bu bütünleşme, dayanışma, istikrar ve birliğin gücü ile devasa projeler hayata geçirilmiş, büyük mesafeler alınmış, ülkemiz adeta çağ atlamıştır. Bu güzel memleketin bu güzel insanları, yöneticileri şükürler olsun bu ivme ile yoluna hızla devam etmekte, önüne gelen engelleri aşmakta, geleceği inşa etmekte ve eksiklerini bir bir gidermektedir.
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi yeni ufuklara taşımaya devam edeceğiz. Türkiye'nin güçlenmesi için, milletimizin bu büyük yürüyüşünde kaderdaşlık ve duygudaşlığımızın artması için mücadele etmeye devam edeceğiz.

AK Parti, hayata geçirdiği yatırımlar, yenilik ve benzersiz icraatlar ile Türkiye’de hizmet destanları yazmayı başardı. 22 yıl önce çıkılan bu kutlu yolculukta, ülkemizi 2028, 2053 ve 2071 hedeflerine aynı inanç, ruh ve kararlılıkla taşıyan, milletimizle birlikte büyük ve güçlü, Türkiye şiarıyla yürümeye devam ediyoruz. Millet ile gönül bağı kurarak onların teveccühüne mazhar olan Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile tüm yol arkadaşlarına şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Ahirete irtihal etmiş kardeşlerimize de Rabbimden rahmet niyaz ediyorum.
AK Partimizin 23.kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, bu kutlu yolda partimize nice yıllar diliyorum. Birlik, beraberlik içerisinde nice yıllara hep birlikte ulaşmayı yüce Mevla’dan niyaz ediyorum. 'dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —