TOFAŞ BCL Top 16 Turu'nda SIG Strasbourg’u ağırlıyor

TOFAŞ BCL Top 16 Turu

TOFAŞ BCL Top 16 Turu'nda SIG Strasbourg’u ağırlıyor

TOFAŞ Basketbol Takımı, Basketbol Şampiyonlar Ligi TOP 16 turu I Grubu 2. haftasında sahasında Fransız temsilcisi SIG Strasbourg ile karşı karşıya gelecek. 31 Ocak Çarşamba günü TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak.

BURSA (İGFA) - FIBA Basketball Champions League’de (BCL) son 16 mücadelesi veren TOFAŞ, I Grubu 2. haftasında sahasında Fransız temsilcisi SIG Strasbourg’u konuk ediyor. TOP 16 turuna deplasmanda aldığı Unicaja Malaga mağlubiyetiyle başlayan Bursa temsilcisi, sahasında oynayacağı mücadeleyi taraftarının da desteğiyle kazanarak son 16’daki ilk galibiyetine evinde imza atmak isterken; Mavi Yeşilliler hafta sonunda Yukatel Merkezefendi Belediyesi’yle oynadığı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi mücadelesini 98-77 gibi farklı bir skorla kazanarak moral bulmuştu. I Grubu ilk haftasında deplasmanda Cholet Basket’e 98-93 kaybeden SIG Strasbourg ise Fransa Ligi’nde oynadığı son mücadelede evinde Paris Basketball’ı 89-86 mağlup etmeyi başarmıştı.

“TOFAŞ – SIG Strasbourg” arasında 31 Ocak Çarşamba günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak. Tivibu Spor ekranlarından da canlı yayınlanacak mücadeleyi İtalya’dan Manuel Mazzoni, İspanya’dan Luis Castillo Larroca ve İtalya’dan Saverio Lanzarini hakem üçlüsü yönetecek.

TOFAŞ Basketbol Takımı bu mücadelenin ardından Basketbol Şampiyonlar Ligi TOP 16 turunda sıradaki maçını 7 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’de sahasında Fransız temsilcisi Cholet Basket ile yapacak. Mavi Yeşilliler, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ise 4 Şubat Pazar günü saat 13.00’de deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor ile kozlarını paylaşacak.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

1. Manisa Otoshow Otomobil Fuarı Açıldı

Festivalin en renkli ismine ziyaret

Derya Bedavacı, bu akşam Bursalılarla buluşacak

Selahattin Yusuf: ‘’Kasabalı bir toplumuz, kasabada sıkışıp kaldık’’

Sezaryen mi, normal doğum mu? Uzmanlar farklı bakış açılarıyla değerlendirdi

Nilüfer'de can dostlar yeni yuvalarına kavuşuyor

Başkan Zeyrek: "Sporun daha çok yaygınlaştırılması önemli"

Düzce’de ışık ihlali kazaya neden oldu 

Dünya Turizm Günü’nde Zambak Yolu tanıtıldı

Bursa'da zeytinlik alanda korkutan yangın!

Başkan Özel: Hasta nakil ambulansı için biriken parayı açıkladı

Manisa'da zabıtadanhayat kurtaran müdahale

Bursa’da yuvalandırma şenliği başladı!

Kitapların büyülü dünyası çocukların gelişimine katkı sağlıyor

Başkan Hürriyet, din görevlileriyle Gülümse Kafe’de bir araya geldi

İngiltere’nin sömürgecilik tarihi son mu buluyor?

HAK-İŞ Başkanı Adıbelli: "Büyükşehirde muhattap bulamıyoruz"

Bilgehanelerin “Bir Meslek Hafızlıkla Taçlanırsa” söyleşisine Op. Dr. Salih Selman katıldı

Ankara Büyükşehirden yeni bir gençlik merkezi daha

Başkan Yıldız’dan personele promosyon müjdesi

Bursa'da genç annenin can verdiği kaza saniye saniye kamerada