TOFAŞ hazırlık maçında Bursaspor'u mağlup etti

TOFAŞ hazırlık maçında Bursaspor

TOFAŞ hazırlık maçında Bursaspor'u mağlup etti

TOFAŞ Basketbol Takımı, 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında oynadığı ilk hazırlık maçında Bursaspor Basketbol’u 106-91’lik skorla mağlup etti.

BURSA (İGFA) - Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını Bursaspor Basketbol ile yaptı. 2024-2025 Sezonu hazırlıklarına 12 Ağustos’ta başlayan Mavi Yeşilliler, Mustafa V. Koç Spor Tesisleri’nde oynanan ilk hazırlık maçı mücadelesine Özgür Cengiz, Marcquise Reed, Tolga Geçim, Berk Demir, Kriss Bankston beşiyle başlarken ilk basketini Reed ile buldu. Rakibi karşısında ilk çeyreği 25-20 önde tamamlayan TOFAŞ, soyunma odasına ise 46-41 üstünlükle girdi.

Üçüncü çeyrek sonunda da 80-59 üstün durumda bulunan TOFAŞ Baskebol Takımı parkeden 106-91 galip ayrıldı. Bursaspor karşısında Marcquise Reed 20 sayı-6 ribaund-8 asist-4 top çalma; Yiğitcan Saybir 20 sayı-4 ribaund-1 asist-4 top çalma ile takımın en skorer isimleri olurken; Kriss Banskton 16 sayı-5 ribaund-1 asist-4 blok; Berk Demir 12 sayı-9 ribaund; Tolga Geçim 11 sayı-4 asist ve J.J. O’Brien ise 10 sayı-4 asist-4 asist; Demircan Demir 9 sayı-1 asist; Trevor Thompson 4 sayı-8 ribaund-1 blok ve Özgür Cengiz de 4 sayı-2 ribaund-3 asist ile oynadı. Yeni transferlerimizden Alex Perez ise tedbir amaçlı mücadelede forma giymedi.

Karşılaşma öncesinde Bursaspor Basketbol Genel Menajeri Özgün Önver ve Başantrenörü Serhan Kavut; Genel Menajerimiz Tolga Öngören ve Başantrenörümüz Orhun Ene’ye isimlerinin yazılı olduğu Bursaspor forması hediye etti.

İlk etap çalışmalarına Bursa’da devam edecek olan Takımımız, hazırlıkların ikinci etap çalışmaları için 4 Eylül’de Antalya’ya gidecek. TOFAŞ Basketbol Takımı, 4-15 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Antalya kampında Smart Casual tarafından Belek’teki spor oteli Gloria Sports Arena’da düzenlenecek organizasyonda 6 hazırlık maçı oynayacak.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

MHP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ HALİL ÖZTÜRK’TEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Gökbey ile 'Zafer' uçuşu

Dilruba gizlice tahliye mi edildi? Açıklama geldi

Zihinsel yorgunluğu azaltmada ‘dijital detoks’ önerisi!

Milletvekili Nurten Yontar’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılı mesajı

Zafer Bayramı'nı Saros’da bayrak açarak kutladılar

30 Ağustos Keşan’da coşku ile kutlandı

Ahmet Özhan "Gerçekle Yüzleştik" şarkısı ile iddialı

THF Başkanı Kılıç, Rize ve Artvin’de hentbol için görüşmelerde bulundu

TOFAŞ hazırlık maçında Bursaspor'u mağlup etti

KTO Başkanı Gülsoy'dan ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ mesajı

Bursa Büyükşehir’den ‘Hepimizin Zaferi’ fotoğraf sergisi

İstanbul'da taksilerde yol ve yolcu seçme devri sona eriyor

KAYMEK’ten çocuklara İHA eğitimi

Akdoğan: "Ulusumuz kazandığı zaferin büyüklüğünün bilincindedir"

Bakırköy Belediyesi Yaz Spor Okullarına görkemli kapanış

Kocaeli'de Tatarahmet Köyü Köprüsü yıkıldı, yenisi yapılıyor

Düzce'de 30 Ağustos Zaferi coşkuyla kutlandı 

Metroda çocuğa saldırıya tutuklama

“Büyük devletlerin ödediği bedel de büyük olur”

Temsilcilerimizin Avrupa rakipleri belli oldu