Tokat'ta yılların içme suyu sorunu çözüldü

Tokat

Tokat'ta yılların içme suyu sorunu çözüldü

Tokat’ın Büyükbeybağı Mahallesi Çavdaroğlu Çiftliği bölgesi, yıllardır yaşadığı içme suyu sıkıntısına kavuştu. Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nun liderliğinde, belediye ekipleri hızlı ve kalıcı çözümler üreterek bölgedeki su sorununu ortadan kaldırdı.

Nurhan İÇMEZ - Tokat Haber / TOKAT (İGFA)-   Tokat Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, 1300 metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı ve motor terfi hattı inşa ederek, Çavdaroğlu Çiftliği'nin su sorununu çözüme kavuşturdu. Yapılan sondaj çalışmaları ile su kaynağına ulaşıldı ve dalgıç pompa ile suyun bölgede kullanıma sunulması sağlandı. Yaklaşık iki aylık süreçte tamamlanan çalışmalar neticesinde bölge sakinleri uzun süredir bekledikleri içme suyuna kavuştu.

Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, göreve başladığı ilk günden itibaren Tokat’ın her bölgesinde vatandaşların taleplerine hızlı ve kalıcı çözümler üretme kararlılığını sürdürdü. Çavdaroğlu Çiftliği ziyaretinde, bölge sakinlerinin içme suyu sıkıntısına bizzat şahit olan Başkan Yazıcıoğlu, çalışmaları yerinde başlatarak iki ay gibi kısa bir sürede sorunu çözüme kavuşturduklarını belirtti. Başkan, yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Çavdaroğlu Çiftliği sakinlerimizin yıllardır süregelen içme suyu sıkıntısını çözmüş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Seçim öncesinde Tokat halkına Üretken Belediyecilik sözü veren Başkan Yazıcıoğlu, bu anlayışı hayata geçirerek Tokat’ın her köşesinde hizmetlerin sürdüğünü ifade etti. Başkan Yazıcıoğlu, “55 metrelik sondaj kuyusu ile su kaynağına ulaşıp, motor terfi hattını tamamladık. Belediyemizin öz kaynakları ile kısa sürede bu sorunu çözüme kavuşturduk. Kışlabağları bölgesinde de benzer bir çalışmayı tamamlayarak bölge halkını temiz içme suyuna kavuşturmuştuk. Tokat’ın tüm sorunlarını Üretken Belediyecilik anlayışımızla çözmeye devam edeceğiz.” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Düzce'de fuhuş operasyonu: 3 tutuklama

Keşan TSO’dan yerel esnafa destek çağrısı

Genç kadınlar riskten kaçıp nakite sarılıyor, yatırım yapmıyor!

Uçurtmalar Bursa Nilüfer'de 'Barış' için uçtu

Dönüş yolu çile oldu!

Ahievren'de 5. Geleneksel Kavun–Karpuz Şenliği

EMEP’ten çocuklara çağrı: Çocuklara bir öğün yemek verilsin

Başkan Bozbey'den balıkçılara 1 Eylül ziyareti

Bursa Gürsu'da üç okul birden açılıyor

Malatya Darende'de 71'inci kez kapılarını açtı

Marmaris'te Arya ile 'Zafer' coşkusu

Okullarda ilk zil 'uyum' için çalacak

Enflasyon muhasebesi kabusu bitti... Keşan esnafı da nefes aldı!

Oyuncu Düzyatan, Türkiye'yi BM'de temsil edecek

Melis Fis sevenleriyle Beylikdüzü'nde buluştu

Körfez'in acil oksijene ihtiyacı var!

'Beceri temelli' yeni ders kitapları hazır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Veliaht Prensi El Suud ile görüştü

MASKİ’den gereksiz kazı iddialarına yanıt

Mudanya Devlet'te 'Üroflowmetri' yenilendi

Manisa Büyükşehir sınavda da öğrencilerin yanında