TYBB Edirne Şubesi'nin vefa ödülleri sahiplerini buldu

TYBB Edirne Şubesi

TYBB Edirne Şubesi'nin vefa ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Yerel Basın Birliği (TYBB) Edirne Şubesi ve Enez Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirin Gazetecilik Vefa Ödülleri Enez'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Keşan Postası / EDİRNE (İGFA) - TYBB Edirne Şubesi'nin Gazetecilik Vefa Ödüllerinin ilki Enez’de gerçekleştirildi

Enez Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen törene Enez Belediye Başkan Vekili Mustafa Çayır,TürkiyeYerel Basın Birliği Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Gökhan Tuzladan ve Orçun Oğuz ile Enezli  Merhum Gazetecilerden İbrahim Bitikli'nin oğlu Yalçın Bitikli, Tuncay Çekver'in eşi Fethiye Çekver,  Coşkun Erkılıç'ın  eşi Müşerref Erkılıç ve Ulaş Demiray katıldı.

TYBB Şube Üyesi Arzu Dağ'ın sunduğu program Mustafa Kemal Atatürk, şehitler ve basın şehitleri arasında saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Törende konuşan TYBB Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir, bu tören için yönetim kurulu olarak büyük bir uğraş içinde olduklarını belirterek "Gazetecilik Vefa Ödülleri için uzun süreden beri meşakkatli bir çalışma sürdürdüklerini belirterek, bu anlamda tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür etti.

Demir'den sonra söz alan Enez Belediye Başkan Vekili Mustafa Çayır da böyle anlamlı bir töreni orgazine eden TYBB Edirne Şubesi'ne teşekkür ederek "Enez'e hizmet etmiş ve hayatını kaybeden gazeteci büyüklerimize vefa gösterilmesine biz e Enez Belediyesi olarak destek verdik." dedi.

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi.

Ulaş Demiray'a plaketi TYBB Edirne Şube Başkan Yardımcısı Gökhan Tuzladan tarafından takdim ediirken, merhum Coşkun Erkılıç'ın plaketi TYBB Edirne Başkan Yardımcısı Orçun Oğuz tarafından eşi Müşerref Erkılıç'a sunuldu. Merhum Tuncay Çekver'in plaketi TYBB Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir tarafından eşi Fethiye Çekver'e, İbrahim Bitikli'nin plaketini de Enez Belediye Başkan Vekili Mustafa Çayır oğlu Yalçın Bitikli'ye takdim etti .


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Türkiye’nin ilk nükleer hizmet ihracı

Toprak Razgatlıoğlu’ndan muhteşem geri dönüş

Mandalinalar Bursa pazarlarında yerini aldı

Restelli; ‘Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum’

Bursa'da gözyaşı akıtan Çınar, turistlerin ilgi odağı

Bursa'da Atatürk Stadyumu Kütüphanesi önünde sinema keyfi

Yenişehir’de kaçak Suriyelilere operasyon

Ali Koç, Erzurum Fenerbahçeliler Derneği'ne akreditasyon belgesini verdi

Diyabetli hasta sayısı her geçen gün artıyor

Bursa Emniyeti'nden kritik uyarı! Oltaya gelmeyin!

Yenişehir Belediyespor’da milli transfer

Avrupa Spor Haftası Dilovası'nda kutlandı

İDO vapurunda sır ölüm

Başkan Büyükkılıç, organik ürünleri elleriyle topladı, yemek pişirdi

Bursa’da palet fabrikası alev alev yandı

Başkan Hürriyet’ten festival teşekkürü

Yaşı kadar hapis cezası almıştı, böyle yakalandı

CHP Bergama Gençlik Kolları Başkanı Atakan Tekin: "Demokratik hak kimsenin elinden alınmamalı"

“Dedemin Gözyaşları” gişede liderliği koruyor

Taybıllı Kavun üreticisini dinledi

Kızılcahamam, Sıfır Atık'ta örnek oluyor