Tarih: 06.10.2024 11:12

Ünlü isimler 'İz Bırakanlar' zirvesinde buluştu

Facebook Twitter Linked-in

İş, sanat, spor ve medya dünyasından “iz bırakan” isimler görkemli bir törenle ödüllerini aldı.

İSTANBUL (İGFA) - Sanat, spor, medya ve iş dünyasından İz Bırakanlar, görkemli bir törenle İz Bırakanlar Zirvesi Ödül Töreni’nde bir araya geldi. 

Şah Medya tarafından organize edilen “İZ BIRAKANLAR ZİRVESİ” Ödül Töreni 5 Ekim’de,  Sofitel Otel-Taksim’de gerçekleştirildi.   Sunuculuğunu Ece Erken ve Dr. Ezgi Eryılmaz’ın yaptığı gecede, aralarında Nevra Serezli, Erhan Yazıcıoğlu, Timur Erk, Ertem Şener, Efe Alıcı, Yavuz Bingöl, Aslı Gümüşel,  Betigül Ceylan, Umut Akyürek gibi çok sayıda davetli katıldı.  

Gecede, Türk Tiyatrosu’na İz Bırakan Kadın Oyuncu Ödülü’nü Nevra Serezli, Türk Tiyatrosu’na İz Bırakan Erkek Oyuncu Ödülü’nü Erhan Yazıcıoğlu, TV Spor kategorisinde İz Bırakan Spor Yorumcu Ödülü’nü Ertem Şener, Türk Halk Müziği kategorisinde Yavuz Bingöl, TV-Dizi kategorisinde En İyi Çıkış Yapan Oyuncu İz Bırakan Ödülü’nü Betigül Ceylan aldı.  Geçtiğimiz yıl geliştirdiği ameliyat tekniğini tıp literatürüne kazandıran Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Cengiz Köksal da tıp alanında İz Bırakanlar ödülünün sahibi oldu.

Sanat dünyasından ödül alan isimler şöyle:

Medya dünyasından ödül alan isimler ise şöyle:

Ödül alan diğer isimler şöyle:




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —