Tarih: 06.06.2024 15:57

Yakutiye'de Tedbirli bayram hazırlığı

Facebook Twitter Linked-in

ERZURUM / UBA - Erzurum Yakutiye ilçe Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı'nın rahat ve huzur içerisinde geçirmesi için gerekli tedbirli hazırlıklara başladı.

Bayram süresince belediye hizmetlerini aksamadan sürdüreceklerini belirten Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, vatandaşların belirtilen yerlerde kurbanlarını kesmeleri konusunda hazırlıklara başladı.

Başkan Uçar, “Kurban Bayramı'nın huzur ortamında geçmesi ve belediye hizmetlerinin aksamaması için önümüzdeki günlerde oluşturacağımız ekiplerimiz görevlerinin başlarında olacaklar" dedi. 

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, "Vatandaşlarımızın sağlıklı ortamlarda kurbanlarını kesmelerini istiyoruz. Açık alanlarda rastgele kurban kesimine ve atıkların çevreye bırakılmasına kesinlikle müsaade etmiyoruz. Açık alanlarda halkımızın kurban kesimi yapmamalarını ve kötü görüntü sergilememelerini rica ediyoruz. Halkımızın dini vecibelerini yerine getirirken çevreye karşı daha duyarlı davranacaklarına inanıyorum. Bayram süresince belediye ekiplerimiz kurban atıkları ve rutin temizlik çalışmalarına aralıksız devam edecektir. Belediye ekiplerimiz bayram çalışmaları hazırlıklarına başladılar" diye konuştu.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —