Yeşilay Adana'da bağımlılıklara dikkat çekti

Yeşilay Adana

Yeşilay Adana'da bağımlılıklara dikkat çekti

Teknofest bu yıl 2-6 Ekim tarihleri arasında Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda gençlerle buluştu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği festivalde Yeşilay da yerini aldı.

ADANA (İGFA) - Yeşilay, gençleri ve ailelerini bağımlılık riski hakkında bilgilendirmek için Adana'daki TEKNOFEST'te de etkinlikler düzenledi.

126 bin 358 gönüllüsü, 176 Genç Yeşilay kulübü, 120 gençlik komisyonu ile bağımlılıklarla mücadele eden Yeşilay, Teknofest’te çocuklar için atölyeler düzenlerken, eğitimler verdi ve faaliyetlerini tanıttı.

Yeşilay Danışmanlık Merkezi standında görevli psikologlar, vatandaşlara  YEDAM’a hangi durumlarda ve nasıl başvurulabileceğini anlattı, bağımlılıklarla ilgili soruları yanıtladılar.

“Alkol Farkındalık Gözlüğü” etkinliğiyle gençlere alkolün bedensel ve zihinsel etkilerini hissettirerek bağımlılıkla ilgili farkındalık oluşturuldu.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Bakan Yardımcısı Doç. Dr.  Şuayip Birinci ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Teknofest  standını ziyaret etti.

“YEŞİLAY,  GENÇLERİMİZİN EMRİNE AMADEDİR.”

Teknofest Adana’da konuşan Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi Samet Koca, gençlerin sağlıklı ve üretken bir yaşam sürmeleri, bağımlılıklardan korunmaları ve olumlu alışkanlıklar edinmeleri için çalıştıklarını belirterek, "Teknolojinin hızla geliştiği günümüzde, gençlerimizin sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmaları büyük önem taşıyor. Bu nedenle Yeşilay olarak, bağımlılıkla mücadelede önceliğimiz, gençleri doğru bilgilendirip desteklemek. Yeşilay, gençlerimizin emrine amadedir. Teknofest’te gençlerle bir araya gelerek hem Yeşilay Danışmanlık Merkezlerimiz hakkında bilgi verdik, hem onları gönüllüğe teşvik ettik, hem de çeşitli etkinliklerle farkındalık oluşturmayı hedefledik. Buradan tüm gençlerimizi Yeşilay gönüllüsü olmaya davet ediyorum. Her bir gencimizin katkısı, sağlıklı ve aydınlık nesiller yetiştirmek için büyük önem taşıyor. Gelin, birlikte el birliğiyle daha sağlıklı bir gelecek inşa edelim!” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Balkan Panayırı iki günde binlerce kişiyi ağırladı

Konya Büyükşehir 2024-2025 sezonunda çiftçiye 18 farklı türde tarımsal destek verecek

Dr. Çoruhlu: Uzun ve sağlıklı yaşamak mümkün

Kocaeli Rallisi'ni Banaz-Ahıskalı ekibi kazandı

Doruk Sağlık Grubu spora desteğini sürdürüyor

Deniz ticaretinde ilk 10'a 1 kaldı! Bir basamak daha yükseldik!

Sakarya'nın in termal tatili şifa ve huzur oluyor

Recai Kutan vefat etti!

Başkan Bozbey,'den Hatay Ulu Camii sözü

Sakarya’nın durakları LED’li ve modern konsepte dönüyor

Çiğli’de istihdam atağı

Çamlıca ve Çankaya mahalle sakinleri Frig Vadilerinde

İstanbul Beylikdüzü'ndeki 15 yıllık tapu sorunu çözüldü

Komandolar Bilecikli şehit ailesini unutmadı

Osmangazi'de 7’den 70’e herkes çok mutlu

İsrail saldırıları Beyrut’taki 40 bin Mardinliyi tedirgin etti

Yeşilay Adana'da bağımlılıklara dikkat çekti

Konya Selçuklu'da arılı kovan desteği

Gebze Trabzonlular Derneği’nde piknik şöleni

Başkan Yıldız’a önemli görev

İETT’den 4 ilçeye yeni hat ve ek seferler