Yeşilay ve MÜSİAD, bağımlılıkla mücadele edecek!

Yeşilay ve MÜSİAD, bağımlılıkla mücadele edecek!

Yeşilay ve MÜSİAD, bağımlılıkla mücadele edecek!

Yeşilay İzmir Başkanı Necmettin Gülak ve heyeti, MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı ve yönetimini ziyaret ederek iş birliği alanlarını değerlendirdi.

İZMİR (İGFA)- Yeşilay İzmir Şubesi Başkanı Necmettin Gülak ve beraberindeki heyet, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Başkanı Bilal Saygılı ve yönetimine ziyaret gerçekleştirerek yürüttükleri çalışmaları anlattı ve iş birliği alanlarına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Yeşilay’ın bağımlılıklara karşı asırlık mücadelesine devam ettirdiğini belirten Gülak,  “Alkol, tütün, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılıkları mücadele alanlarımız. Kuruluşundan bugüne Yeşilay olarak, bağımlılıkla mücadele ederek gençlerimizi korumaya, milli ve manevi değerlerine bağlı, akıl ve beden sağlığı yerinde gençlerimizin yetişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu ziyaretimizde de MÜSİAD ile bağımlılıkla mücadelede birlikte atabileceğimiz adımları değerlendirdik. Başkan Bilal Saygılı, MÜSİAD nezdinde şehrimizde birçok faaliyeti yürütmesi açısından bizim için çok önemli bir paydaş.” dedi.

MÜSİAD İzmir’in Yeşilay’ın yürüttüğü çalışmaları takdire şayan bulduğunu ifade eden Saygılı ise “Biz de MÜSİAD ailesi olarak ekonomik sahadaki atılımımızı toplumsal hayatta sosyal sorumluluk projelerimizle taçlandırmaya şehrimize ve ülkemize katkıda bulunmaya gayret ediyoruz. İzmir’de bağımlılığın en önemli sorunlardan biri olduğunu biliyorum. Kendi medeniyet değerlerimizle gençlerimizi daha fazla buluşturmamız gerekiyor. Bağımlılıkla mücadelede Yeşilay’ın yanındayız, elimizden gelen desteği vermeye de hazırız. Toplumumuzun sağlıklı bireylerle geleceğe umutla bakmaları, gençlerimizin güzel yarınlara erişmesi bizim için her zaman değerlidir.” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Bakan Kurum: Yıl sonuna kadar 200 bin konut depremzedelere teslim edilecek

Görev kuvvetlerinin 'Milli Anadolu Ankası' tatbikatı başarıyla sürüyor

Manisa Ahmetlili kadınlarından şehrin tarihi mekanlarına ziyaret

Tofaş'ın FIBA Europe Cup biletleri satışta

Tiroid sorunları kadınları 5 kat fazla etkiliyor

'Maziden Atiye Ahlat' gençlere ufuk açacak

Bakan Kurum Adıyaman'da dedikodulara noktayı koydu

Manisa'da tarihi Muradiye Mezarlığı’na sahip çıktı

Bursa Osmangazi günü bayram havasında kutladı

Sakarya yeni arterde bisiklet yolu da tamamlandı

Konya'nın Kapsül takımları TEKNOFEST'e damga vurdu

Dilovası'ndan 4 Ekim farkındalığı

TALEP PATLAMASI OLDU! SAVAŞTAN KAÇANLAR İŞTEYİM.COM’A BAŞVURUYOR

Bursa’da trafik düzenlemesi

Düzce'de tehlikeli yolculuğa ceza! Mavi terlik fark ettirdi!

Nilüfer’de “Yerel Yönetimler ve Sağlık” buluşması

Bursa'da üniversite sanayi iş birliğine yeni adım

Başkan Aydın: “Can dostlarımızı 365 gün düşünmemiz lazım”

Muğla'nın suyu anlık olarak izleniyor

Pençe Kilit'te teröristlerin çok sayıda mühimmatına el konuldu

Türkiye-Azerbaycan arasında adalet iş birliği